Antena Meniu Search
x

Video Cine este tânărul care ar fi împuşcat un bărbat din Iaşi în gât. Are condamnări pe bandă rulantă în Italia

Un bărbat înarmat şi periculos, care a împuşcat aseară un om la Iaşi, este liber şi de negăsit. Victima lui este la Terapie Intensivă, iar medicii nu ştiu dacă va supravieţui. Poliţiştii ştiu cine este: un localnic condamnat de mai multe ori în Italia pentru infracţiuni violente. Nu reuşesc să îi dea, însă, de urmă de aproape 24 de ore, chiar dacă l-au dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.  

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.02.2023, 21:00

Vezi și

Atacul a fost fulgerător. Un singur glonţ a fost tras direct în ţintă. Ţinta era un bărbat de 40 de ani, care locuieşte în Alexandru cel Bun, unul dintre cele mai mari cartiere din Iaşi. Trăgătorul şi victima ar fi fost implicaţi în afaceri ilegale în Italia, spun anchetatorii. Ar apărea în acelaşi dosar cu condamnare din peninsulă.

Condamnări pe bandă in Italia

Bărbat: Vai, nu pot să cred. N-am auzit nimic, am auzit la ştiri. Şi prima dată ne-au luat fiorii.

Bătrână: Vedeţi ce zile am ajuns?

Pe acelaşi subiect

Cătălin Radu Ţocu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: Victima şi agresorul se cunoşteau!

Azi-noapte, la adăpostul întunericului nopţii, atacatorul ar fi căutat să îşi regleze conturile, cred poliţiştii. Dintr-o maşină abia intrată pe o stradă îngustă, a îndreptat pistolul spre rivalul său care mergea pe jos. După ce a tras, s-a făcut nevăzut în câteva secunde. Deşi grav rănit de glonţul care l-a lovit în gât, bărbatul ar fi preferat să nu atragă atenţia asupra incidentului. Nu a sunat la 112 şi a chemat un prieten să îl ducă la spital.

Prof. dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD Iaşi: Pacientul era conştient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenţia corpului străin. S-a intervenit în urgenţe, s-a efectuat stabilizarea pacientului. Sperăm într-un prognostic favorabil.

Principalul suspect este un bărbat de 30 de ani din Iaşi. Anchetatorii au cerut arestarea preventivă în lipsă şi se pregătesc să îl dea în urmărire internaţională. La cazierul stufos din Italia, unde are condamnări pentru furt prin utilizare de arme și violenţe, se adaugă acum acuzaţia de tentativă de omor. Pistolul cu care şi-a împuşcat rivalul a fost cumpărat din peninsulă, unde individul ar fi fost proxenet, potrivit Ziarul de Iaşi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cine este tânărul care ar fi împuşcat un bărbat din Iaşi în gât. Are condamnări pe bandă rulantă în Italia