Antena Meniu Search
x

Video Cine este tânărul care s-a aruncat de pe o clădire din București. Alexandru a crescut într-o familie adoptivă, a renunţat la facultate şi se droga

Tânărul care s-a aruncat de pe acoperişul unei clădiri de 4 etaje din Bucureşti a suferit o decepţie în dragoste. Iubita lui, care a venit la faţa locului pentru a-l convinge să renunţe la gestul sinucigaş, s-a despărţit de el după Anul Nou. Alexandru avea 22 de ani, iar copilăria şi-a petrecut-o într-o familie adoptivă şi apoi în îngrijirea organizaţiei SOS Satele Copiilor.

De Cornel Preda la 05.03.2021, 14:23
Alexandru în momentul în care ameninţa că se aruncă de pe o clădire din Bucureşti, colaj cu un selfie dintr-o cabină de probă
Alexandru avea 22 de ani şi suferise o decepţie în dragoste - Facebook Alexandru M.
  • Tânărul avea 22 de ani şi suferise o decepţie în dragoste
  • După aproximativ două ore de negocieri, tânărul s-a aruncat în gol
  • În urma impactului cu solul, tânărul a suferit traumatisme incompatibile cu viaţa

Din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi suferit din cauză că ar fi fost părăsit de iubită. Era cunoscut ca un consumator de droguri, conform informaţiilor venite pe Fii Observator, şi iubita lui a fost cea care l-a făcut să renunţe la prostul obicei. Asta până când aceasta s-a despărţit de el, la începutul acestui an. Alexandru ar fi acuzat-o că se comportă ca un robot care vrea să îi spele creierul.

Tânărul a crescut într-o familie adoptivă şi în satul copiilor

Alexandru avea 22 de ani, iar până la 14 ani a trăit cu o mamă adoptivă, la care a fost ajuns printr-un centru de plasament. Între 14 şi 18 ani a fost preluat de organizaţia neguvernamentală SOS Satele Copiilor şi a locuit în îngrijirea acestora. A absolvit liceul şi a mers un an la ASE, însă a renunţat după ce a picat un examen. 

În timpul celor aproximativ două ore de negocieri, tânărul nu a avut revendicări. El locuia în căminul pe acoperişul căruia s-a aruncat, iar ultimul loc de muncă era ca recepţioner la o sală de fitness într-un mall din Sectorul 2. Iubita lui a venit la fața locului, pentru a încerca să-l convingă să renunțe, însă tânărul a refuzat orice dialog şi în cele din urmă a sărit în gol de pe acoperişul căminului pentru studenţi, sub ochii salvatorilor și ai martorilor.

Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, în încercarea de a-i salva viața. Tânărul a fost intubat, dar nu a mai putut fi resuscitat şi a fost declarat decesul.

Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş

Tânărul de 22 de ani din București s-a aruncat în gol de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, în urma unei decepții în dragoste. Atenție, informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Timp de trei ore tânărul a stat pe acoperişul imobilului. Nu a avut nicio o revedicare ș, cel puțin nu una de ordin material, deşi negociatorii au discutat cu el zeci de minute. La fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție, inclusiv cu o autospecială tip "punct de comandă", pentru a-l determina să coboare jos în siguranță.

În apropiere de tânăr se poziționaseră și cei de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS), care au așteptat momentul oportun pentru a acționa. A fost însă prea târziu.

Tânărul nu s-a îndepărtat nicio clipă de acoperișul clădirii, ci s-a tot plimbat agitat, asta în timp ce negociatorii, printre care si un psiholog, încercau să stabilească o cale de comunicare.

Respectiva clădire este un cămin privat, în care locuiesc mai mulți studenți. Întreaga zona a fost împânzită de pompieri, polițiști și ambulanțieri. Circulația în zonă a fost blocată pe timpul intervenţiei.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Observator Valentin Stan şi cu informaţii primite de la telespectatori prin intermediul Fii Observator - 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cine este tânărul care s-a aruncat de pe o clădire din București. Alexandru a crescut într-o familie adoptivă, a renunţat la facultate şi se droga