Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine sunt românii care au murit în teribilul accident din Anglia: 'Aflaţi că vă iubeşte o lume întreagă' (Foto)

Trei români au murit pe loc în urma unui teribil accident rutier produs în zona localităţii Corby din Anglia, iar un al patrulea se zbate între viaţă şi moarte.

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 12:38

Trei români au murit pe loc în urma unui teribil accident rutier produs în zona localităţii Corby din Anglia, iar un al patrulea se zbate între viaţă şi moarte.

Nenorocirea s-a întâmplat luni, 12 februarie, în jurul orei 07.20, pe şoseaua A427 din Anglia, în zona oraşului Corby.

Ciprian Merlă, în vârstă de 22 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot 407 şi se îndrepta către locul de muncă alături de alţi trei români.

Articolul continuă după reclamă

Gheorghe Sofiţchi, în vârstă de 22 de ani, din comuna Marginea, judeţul Suceava, Tatiana Chiosa, o femeie în vârstă de 40 de ani, şi un alt tânăr care a supravieţuit teribilului accident, iar în prezent se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Anglia.

Pe acelaşi subiect

Potrivit primelor informaţii oferite de presa britanică, Ciprian a încercat să protejeze un şofer care efectua o depăşire foarte riscantă, însă maşina lui a fost acroşată de cea a şoferului vitezoman şi astfel a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal de un autoturism Ford Focus.

Rudele si prietenii romanilor morti in accidentul din Anglia le-au aprins lumanari si au pus flor in locul unde acestia au murit

Impactul a fost atât de puternic încât cei patru români au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate, iar Ciprian, Gheorghe şi Tatiana au murit pe loc.

Zeci de prieteni, rude şi cunoştinţe au postat mesaje de adio pe Facebook, în memoria tinerilor.

Ciprian si Jony au murit pe loc in urma accidentului din Anglia

"De Sfântul Valentin, aflaţi că vă iubeşte o lume întreagă. V-au adus părinţii flori şi lumină chiar în locul de unde aţi părăsit această lume. Îngerii noştri, copii frumoşi",  a scris Mirela.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Cine sunt românii care au murit în teribilul accident din Anglia: 'Aflaţi că vă iubeşte o lume întreagă' (Foto)