Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Radar neinscripţionat, la pândă pe contrasens, fără asigurare RCA: 'Stăteau şi cu faza lungă ca să nu fie observaţi' (Foto)

Un radar neinscripţionat, care stătea la pândă pe contrasens, la ieşirea dintr-o comună din judeţul Suceava, s-a dovedit a fi un autoturism fără asigurare RCA.

de Redactia Observator

la 15.02.2018 , 12:16

Un radar neinscripţionat, care stătea la pândă pe contrasens, la ieşirea dintr-o comună din judeţul Suceava, s-a dovedit a fi un autoturism fără asigurare RCA.

Potrivit şoferilor, radarul neinscripţionat, respectiv un autoturism marca Dacia Logan cu numărul de înmatriculare SV-57-UPC, a stat pe contrasens, la ieşire din comuna Voitinel spre comuna Marginea, în judeţul Suceava.

Mai mult, poliţiştii care stăteau la pândă pentru a-i surprinde pe şoferii vitezomani ar fi stat cu farurile pe fază lungă pentru a nu fi observaţi de şoferi.

Articolul continuă după reclamă
Radarul neinscriptionat al Politiei a stat la panda pe contrasens intr-o comuna din Suceava
Pe acelaşi subiect

Unul dintre şoferii amendaţi a declarat pentru Observator că a verificat numărul de înmatriculare al autospecialei MAI în baza de date a Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru a afla dacă are sau nu poliţă de asigurare RCA.

Spre surprinderea lui, omul a descoperit că radarul neinscripţionat nu era asigurat RCA.

Potrivit site-ului ASF, radarul neinscriptionat care statea la panda pe contrasens nu avea asigurare RCA

"Este legal să stai cu radarul pe contrasens, fără poliţă de asigurare RCA şi cu faza lungă pentru a-i orbi pe şoferi?", a declarat bărbatul.

Legalitatea radarelor neinscripţionate şi procedura poliţiştilor de a sta la 'pândă' cu radarul au fost două lucruri contestate atât de şoferi, cât şi de parlamentari, în ultimii ani.

 
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Radar neinscripţionat, la pândă pe contrasens, fără asigurare RCA: 'Stăteau şi cu faza lungă ca să nu fie observaţi' (Foto)