Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie între ciobani pe muntele Oticu, în Argeş. Un păstor a fost snopit de un altul pentru că oile lui au dat mai mult lapte (Video)

Salvamontiştii din Nucşoara, judeţul Argeş, au intervenit pe muntele Oticu pentru a coborî un cioban snopit în bătaie de un alt păstor.

de Redactia Observator

la 06.09.2018 , 09:02

Bătaie între ciobani pe muntele Oticu, în Argeş. Un păstor a fost snopit de un altul pentru că oile lui au dat mai mult lapte Bătaie între ciobani pe muntele Oticu, în Argeş. Un păstor a fost snopit de un altul pentru că oile lui au dat mai mult lapte

Salvamontiştii din Nucşoara, judeţul Argeş, au intervenit pe muntele Oticu pentru a coborî un cioban snopit în bătaie de un alt păstor. Motivul disputei ar fi fost faptul că oile victimei au dat mai mult lapte decăt cele ale atacatorului.

Omul a sunat la miezul nopţii pentru a cere ajutorul salvamontiştilor, şi a fost nevoie de o intervenţie de 6 ore ca să fie coborat. Salvatorii au luat cu ei şi jandarmii de teamă că ar fi putut fi şi ei atacaţi.

Cel care l-a lovit i-a rupt mai multe coaste, bărbatul fiind transportat la Spitalul Curtea de Argeş.

Articolul continuă după reclamă

Agresorul este căutat de poliţişti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bătaie între ciobani pe muntele Oticu, în Argeş. Un păstor a fost snopit de un altul pentru că oile lui au dat mai mult lapte (Video)