Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un cioban face legea în Negrești ca pe vremea lui Ștefan cel Mare. Înarmat cu o măciucă, seamănă teroare pe străzi (Video)

Un cioban din orașul Negrești, județul Vaslui, a semănat teroare printre oameni după ce a provocat mai multe scandaluri pe stradă. Înarmat cu o măciucă, ciobanul se plimbă cu căruța pe stradă și își alege victimele la întâmplare.

de Redactia Observator

la 30.06.2018 , 09:59

Un cioban face legea în Negrești ca pe vremea lui Ștefan cel Mare Un cioban face legea în Negrești ca pe vremea lui Ștefan cel Mare - vremeanoua.ro

Un cioban din orașul Negrești, județul Vaslui, a semănat teroare printre oameni după ce a provocat mai multe scandaluri pe stradă.

Înarmat cu o măciucă, ciobanul se plimbă cu căruța pe stradă și își alege victimele la întâmplare.

Ciobanul este un tânăr din Negrești, condamnat în trecut pentru viol, faptă pentru care și-a ispășit pedeapsa, dar care a revenit în societate mai înrăit ca niciodată.

Articolul continuă după reclamă

Ultima ispravă a tânărului care face legea pe străzile din Negrești ca pe vremea lui Ștefan cel Mare s-a întâmplat la sfârșitul acestei săptămâni, pe o ploaie torențială, la numai câteva sute de metri de sediul Poliției.

Pe acelaşi subiect

Tânărul mergea cu căruța pe stradă când, la un moment dat, a observat o dubiță condusă de un tânăr cu care avea de încheiat niște socoteli mai vechi.

Fără să stea pe gânduri, războinicul a blocat dubița cu căruța, a pus mâna pe măciucă și a început să spargă geamurile mașinii.

Șoferul a deschis ușa și a luat-o la fugă pe străzi, notează vremeanoua.ro.

"De fricã, am abandonat masina si am luat-o la fugã. Multi mi-au spus cã trebuia sã-l calc cu masina, dar nu puteam sã fac asta, pentru cã nu vreau sã merg la puscãrie din cauza unui nenorocit. Azi voi merge la politie, pentru a depune plângere", a declarat șoferul pentru jurnaliștii din Vaslui.

Potrivit presei locale, oamenii din Negrești au povestit că au ajuns să fie terorizați de ciobanul înarmat cu măciucă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un cioban face legea în Negrești ca pe vremea lui Ștefan cel Mare. Înarmat cu o măciucă, seamănă teroare pe străzi (Video)