Antena Meniu Search
x
LIVE

Circulația pe 1 km din autostrada Sebeș – Turda se închide pentru 30 de zile. Fisura apărută în asfalt s-a mărit

CNAIR a decis închiderea circulației pe 1 km din autostrada Sebeș – Turda, timp de 30 de zile, pentru remedierea unor probleme apărute în perioada de garanție. 

De Redactia Observator la 31.01.2023, 22:01
Circulația pe 1 km din autostrada Sebeș – Turda se închide pentru 30 de zile. Fisura apărută în asfalt s-a mărit

O fisură apărută în asfalt s-ar fi deschis. Autostrada Sebeș – Turda este singura construită integral în România în ultimii 33 de ani, însă problemele au apărut la nici doi ani de la inaugurare. Şoseaua care a costat peste 700 de milioane de euro este în garanţie, iar constructorul trebuie să facă reparaţii, informează ireporterul Observator Alex Prunean.

Închisă pentru 30 de zile

Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, CNAIR a luat decizia ca începând de miercuri, 01.02.2023, ora 10:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe autostrada A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800.

Pe perioada instituirii restricțiilor traficul va fi deviat astfel:

  • ieșirea de pe autostradă se va realiza, prin nodul rutier Alba Iulia Nord, prin breteaua 3, către sensul giratoriu de pe DN 1, km 386+140, din care se va realiza și revenirea pe autostrada A10,  prin utilizarea bretelei de acces 4.

Menționăm că toate lucrările necesare vor fi efectuate de constructor din fonduri proprii, acestea fiind în perioada de garanție. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent în zona cu restricții și să respecte semnalizarea rutieră din zona lucrărilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Circulația pe 1 km din autostrada Sebeș – Turda se închide pentru 30 de zile. Fisura apărută în asfalt s-a mărit