Antena Meniu Search
x

Cine sunt interlopii din clanul Cordunenilor care au tăiat un polițist chiar în fața spitalului din Iași

Un polițist din Iași, fost membru al Trupelor Speciale, a fost bătut în club și tăiat cu un cuțit chiar în fața spitalului din Iași.

Un polițist din Iași, fost membru al Trupelor Speciale, a fost bătut în club și tăiat cu un cuțit chiar în fața spitalului din Iași.

Polițiștii au anunțat că cei care se fac vinovați de tentativa de omor asupra polițistului sunt interlopii clanului Corduneanu.

Cunoscuți pentru cruzimea de care au dat dovadă în ultimii ani, membrii clanului Corduneanu au fost condamnați pentru aproape toate infracțiunile prevăzute de Codul Penal: de la trafic de droguri, la șantaj, amenințare, crimă organizată, furturi sau infracțiuni bancare.

Unul dintre numeroasele dosare ale clanului Corduneanu a ajuns în instanţă în anul 2010, fiind instrumentat de procurorii DIICOT.

Pe acelaşi subiect

La momentul trimiterii în judecată, era considerat cel mai voluminos dosar de crimă organizată din România, numai rechizitoriul însumând câteva sute de pagini.

În principal, procurorul de caz argumenta modul de coagulare a clanului Corduneanu în jurul lui Costel, liderul de necontestat al grupării.

Clanul Cordunenilor este implicat in tentativa de omor a unui politist de la Trupele Speciale din Iasi

Fraţii acestuia, cum ar fi Adrian, Gelu sau Vasile Călin ar fi avut rolul de a conduce diverse paliere infracţionale ale clanului, printre care traficul de persoane, faptele de violenţă, furturile sau infracţiunile bancare şi imobiliare.

Adrian Beleaua Corduneanu a fost condamnat definitiv la inchisoare la sfarsitul anului trecut

În luna septembrie a anului trecut, Adrian Corduneanu zis și 'Beleaua' a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare după ce a cerut 1.000 de euro de la un bărbat din Iași care poartă același nume de familie și care s-a folosit de acesta pentru a intimida alte persoane din oraș.

În anul 2016, 25 dintre membri clanului Corduneanu au fost condamnați în total la 172 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cine sunt interlopii din clanul Cordunenilor care au tăiat un polițist chiar în fața spitalului din Iași