Antena Meniu Search
x

Mărturia femeii care și-a bătut copilul la mall: 'Copilul meu este foarte răsfățat. Nu l-am traumatizat' (Video)

Femeia reținută după ce și-a bătut copilul la mall, dar și după ce a agresat doi polițiști, a declarat că totul este o înscenare.

Mărturia femeii care și-a bătut copilul la mall: 'Copilul meu este foarte răsfățat. Nu l-am traumatizat' - Observator

Femeia reținută după ce și-a bătut copilul la mall, dar și după ce a agresat doi polițiști, a declarat că totul este o înscenare.

Gabriela Bălan, fiica cunoscutului lăutar Tudorel Paganini din București, a declarat, astăzi, pentru Observator, că tot scandalul a fost o înscenare.

Femeia a fost reținută, vineri seară, după ce și-ar fi agresat copilul într-un magazin din Mega Mall Pantelimon, iar în momentul în care doi polițiști au încercat să o legitimeze femeia a devenit violentă.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre polițiști a primit un pumn în față, iar cel de-al doilea a fost mușcat de picior. Drept urmare, agenții au încătușat-o pe femeie și au condus-o la sediul Poliției pentru audieri.

"Nu ne-am lovit. Sunt declarații mincinoase. Nu mi-am bătut copilul, nu l-am traumatizat. Acest scandal a pornit din cauză că eu eram într-un magazin, iar copilul meu este foarte răsfățat și l-am luat de acolo. Declarațiile sunt foarte mincinoase de la domnul polițist. Dânșii m-au bătut, eu sunt vânătă", a declarat Gabriela Bălan, femeia acuzată de ultraj.

Femeia reținută după ce și-a bătut copilul în mall ar fi început tot scandalul după ce fiul ei în vârstă de 6 ani nu a vrut ca mama să îi cumpere o geacă.

După ce a început să țipe și să își lovească copilul, femeia a fost întreruptă de o clientă care a sunat apoi la numărul de urgență 112.

În momentul în care polițiștii au ajuns la mall, femeia a devenit violentă și i-a lovit, iar agenții au încătușat-o sub privirile oamenilor care au început să îi înjure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mărturia femeii care și-a bătut copilul la mall: 'Copilul meu este foarte răsfățat. Nu l-am traumatizat' (Video)