Antena Meniu Search
x

Video Claudia Pop, pilotul care s-a fotografiat cu Tom Cruise, a participat la ceremonia de Ziua Aviaţiei: "Dacă eşti ambiţios reuşeşti să atingi obiective înalte"

Cei mici trebuie să ştie că pot să ajungă oriunde îşi propun este nevoie doar de muncă şi dedicaţie pentru ca visele lor să devină realitate.

de Redactia Observator

la 20.07.2022, 18:17

Vezi și

Şi nu puţini sunt cei care visează să fie piloţi. Astăzi este Sfântul Ilie, ocrotitorul temerarilor zborului, şi Ziua Aviaţiei a fost sărbătorită cu mare fast în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării. Zeci de aeronave militare au brăzdat cerul Capitalei şi au făcut spectacol. La ceremonie a participat şi Claudia Pop, pilotul care a cucerit Internetul după ce s-a imortalizat alături de celebrul Tom Cruise.

Căpitanul ne-a povestit şi despre întâlnirea cu actorul din Top Gun, dar şi despre ce înseamnă să ai o carieră într-o lume care până recent era numai a bărbaţilor.

Claudia Pop: Probabil l-a atras faptul că eram îmbrăcată în combinezon, s-a apropiat, m-a întrebat de unde sunt, i-am spus că sunt din România, i-am arătat insigna şi i-am arătat patchul de pe umăr. A fost foarte încântat şi am făcut acea poză care a devenit virală. Aş putea spune că pentru o femeie înseamnă să aibă parte de o activitate deosebită, diferită de activităţile probabil profesionale ale celorlalte femei din societatea românească. Este antrenant, este destul de greu, dar avem multe provocări şi dacă eşti ambiţios reuşeşti să îţi atingi obiective destul de înalte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Claudia Pop, pilotul care s-a fotografiat cu Tom Cruise, a participat la ceremonia de Ziua Aviaţiei: "Dacă eşti ambiţios reuşeşti să atingi obiective înalte"