Antena Meniu Search
x

Video Client pus la pământ de paznicii unui supermarket, la Buzău. Oamenii au filmat incidentul, Poliţia a fost chemată

Paznicii unui supermarket din Buzău sunt acuzaţi că au agresat un client.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 17:22

Client pus la pământ de paznicii unui supermarket, la Buzău. Oamenii au filmat incidentul, Poliţia a fost chemată Vezi și

Scandal monstru în fața unui hypermarket din municipiul Buzău. Angajaţii firmei de pază au imobilizat un client. Bărbatul a reușit să sune la 112 în timp ce era culcat pe asfalt şi a primit ajutor din partea martorilor care au filmat întreaga scenă. Clientul le-a explicat oamenilor legii că a fost păcălit,  mai multe produse pe care le cumpărase având un preț pe bon și altul la raft.

Un alt moment tensionat a avut loc atunci când, la sosirea poliţiştilor, bărbatul care a filmat întreaga scenă a fost legitimat. Buzoianul a fost încătușat și dus la secția de poliție. 

"În urma discuțiilor purtate cu persoanele conduse la sediu, acestea și-au rezervat dreptul de a formula plângere. 

Având în vedere imaginile apărute, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări, sub coordonarea parchetului, cu privire la acțiunile angajatilor societății de pază contractate de hipermarket, pentru a stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de purtare abuzivă", a declarat Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Observator a cerut o reacţie de la magazinul implicat în acest incident, dar până în acest moment nu am primit-o. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Client pus la pământ de paznicii unui supermarket, la Buzău. Oamenii au filmat incidentul, Poliţia a fost chemată