Antena Meniu Search
x

Video Clipa de nebunie care avea să-i fie fatală. Un bărbat din Galaţi s-a spânzurat în arest, după ce a vrut să o violeze pe fiica unui coleg de muncă

Întâmplare şocantă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi. Un bărbat de 43 de ani s-a spânzurat cu cablul de la telefonul fix aflat în încăpere, după ce fusese arestat pentru tentativă de viol. Poliţiştii au fost cei care l-au găsit pe acesta fără suflare. 

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 07:59

Vezi și

Bărbatul de 43 de ani săvârşise fapta în urmă cu şase zile. În timp ce se îndrepta către casă, s-a întâlnit cu fata unuia dintre colegii săi de la serviciu, cu care era şi vecin. Şi-a pierdut minţile dintr-o dată şi ar fi început să o tragă de haine, iar ulterior ar fi dus-o pe copilă la el acasă, unde ar fi încercat să o violeze. 

S-a căit în spatele gratiilor

Marinela Nedelea, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați: În data de 27 aprilie 2023, Secţia 4 de Poliţie a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că o minoră de 14 ani a fost victima unei infracţiuni de tentativă de viol. Fata, persoana vătămată, a reuşit să opună suficientă rezistenţă şi să fugă din locuinţa inculpatului şi a alertat familia, iar, ulterior, organele de poliţie. 

În urma sesizării, poliţiştii l-au săltat pe bărbat şi l-au reţinut pentru 24 de ore. A doua zi, acesta a fost prezentat magistraţilor, iar aceştia au decis să-l aresteze preventiv. În arestul poliţiei, măcinat de remuşcări, bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor.

Ciprian Stoica, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: În timpul activităţilor de supraveghere a persoanelor private de libertate, l-au găsit pe bărbatul cu vârsta de 43 de ani, în camera de detenţie, în care se afla singur în acel moment, spânzurat de cablul de la telefonul fix,  montat pe peretele din încăpere. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Clipa de nebunie care avea să-i fie fatală. Un bărbat din Galaţi s-a spânzurat în arest, după ce a vrut să o violeze pe fiica unui coleg de muncă