Antena Meniu Search
x

Cluj, terorizat de doi adolescenţi care jefuiau oamenii înarmaţi cu bâte şi cuţite. Poliţiştii spun că nu se cunoşteau între ei

Doi tineri de 15 și 18 ani sunt cercetați penal de poliție, suspectaţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată. Cei doi nu se cunoșteau și nu acționau împreună, însă își amenințat victimele în aceleași zone. Date din anchetă arată că adolescentul de 15 ani a folosit o bâtă de baseball pentru a-şi intimida victima, în timp ce tânărul de 18 ani a tâlhărit un bărbat sub ameninţarea cuţitului, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 30.10.2023, 17:18

Cluj, terorizat de doi adolescenţi care jefuiau oamenii înarmaţi cu bâte şi cuţite. Poliţiştii spun că nu se cunoşteau între ei
Cluj, terorizat de doi adolescenţi care jefuiau oamenii înarmaţi cu bâte şi cuţite. Poliţiştii spun că nu se cunoşteau între ei - Profimedia (poză ilustrativă)

Potrivit oficialilor Poliţiei judeţene Cluj, cei doi tineri cu vârste de 15, respectiv 18 ani, îşi atacau victimele pe raza comunei Floreşti, în zona imobilelor ANL din localitate şi nu acţionau împreună, ei necunoscându-se. Ambele tâlhării au fost anunţate la Poliţie în dimineaţa zilei de duminică, 29 octombrie, în jurul orei 6:40.  

Cei doi nu se cunoșteau, dar își atacau victimele în aceeași zonă

„Au fost demarate activităţile de cercetare, rezultând că tânărul de 18 ani, din comuna Iara, l-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit pe un altul, de 18 ani, după care i-ar fi sustras suma de 4.200 de lei. La scurt timp, minorul de 15 ani, din comuna Floreşti, l-ar fi ameninţat cu un obiect contondent, şi anume o bâtă de baseball pe un alt tânăr, de 18 ani, pe care l-ar fi agresat fizic cu pumnul în zona feţei. Ulterior, i-ar fi sustras 800 de lei”, informează, luni, Poliţia judeţeană Cluj.

Tot duminică, cei doi tineri suspectaţi de comiterea tâlhăriilor au fost identificaţi, la aproximativ 5 ore de la sesizare. Pe parcursul anchetei, poliţiştii au stabilit că nici agresorii, nici victimele nu se cunoşteau între ei, anterior infracţiunilor deplasându-se împreună, cu acelaşi autovehicul.

Ancheta a arătat de asemenea că adolescentul de 15 ani a condus un autoturism fără a avea permis. În urma activităţilor poliţiştilor au fost recuperaţi peste 4.000 de lei, o parte din aceştia fiind găsiţi şi ridicaţi din autoturismul în cauză, acolo unde a fost găsită şi bâta de baseball folosită de tânărul agresor.

Cei doi tineri suspectaţi de comiterea tâlhăriilor au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de luni cel de 18 ani va fi prezentat magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cluj, terorizat de doi adolescenţi care jefuiau oamenii înarmaţi cu bâte şi cuţite. Poliţiştii spun că nu se cunoşteau între ei