Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CNAIR ar urma să închidă unele drumuri naţionale şi autostrăzi, în urma codului portocaliu de polei

CNAIR anunţă că există posibilitatea închiderii unor sectoare de drumuri naţionale şi autostrăzi.

de Redactia Observator

la 18.03.2018 , 15:21

CNAIR anunţă că există posibilitatea închiderii unor sectoare de drumuri naţionale şi autostrăzi, după ce meteorologii au emis cod portocaliu de polei în Bucureşti şi alte 10 judeţe.

Anunţul făcut de CNAIR vine după ce Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis Cod portocaliu de polei până la ora 18:00 în Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Brăila, Dâmboviţa, Teleorman, Buzău, Ilfov şi Călăraşi, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Fenomenul meteo de ploaie îngheţată este foarte periculos, instalându-se spontan şi afectând semnificativ siguranţa circulaţiei rutiere, avertizează CNAIR.

Articolul continuă după reclamă

Reprezentanţii CNAIR acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă. 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » CNAIR ar urma să închidă unele drumuri naţionale şi autostrăzi, în urma codului portocaliu de polei