Antena Meniu Search
x

Coloană de maşini pe 10 kilometri la ieşirea din ţară pe la Vama Nădlac

Diaspora a început drumul înapoi spre Europa! În doar 24 de ore, peste 50 de mii de oameni au trecut pe la frontiera Nădlac II. Astăzi, coada de maşini, pe sensul de ieşire din ţară, depăşea 10 kilometri.

Diaspora a început drumul înapoi spre Europa! În doar 24 de ore, peste 50 de mii de oameni au trecut pe la frontiera Nădlac II. Astăzi, coada de maşini, pe sensul de ieşire din ţară, depăşea 10 kilometri. Românii care se întorc după vacanţă la muncă în străinătate spun că au aşteptat şi câte patru ore.

Bară la bară şi din când în când câte un metru înaintat. Aşa s-a mers astăzi pe ultimii kilometri de autostradă spre Vama Nădlac. De fapt, mai mult s-a stat, spun oamenii. 

Indiferent de destinaţie, românii care muncesc şi locuiesc în străinătate au fost nevoiţi să treacă prima dată testul răbdării. 

Astăzi, vama Nădlac II a fost cea mai aglomerată din toată ţara, chiar dacă poliţiştii de frontieră au deschis toate cele 7 puncte de ieşire.

Deşi e ilegal, mulţi şoferi au folosit banda de urgenţă ca scurtătură.

În doar 24 de ore, prin vamă au trecut peste 14.000 de maşini şi peste 51 de mii de oameni.

FILIP MATEI - Poliţia de Frontieră:

Recomandările pe care le avem sunt ca tot timpul să fie verificată aplicaţia online de trafic de pe site-ul Poliţiei de Frontieră şi în speţă să folosească puncte de trecere alternative.

În urmă cu o oră, aglomeraţia era la fel de mare în Vama Nădlac II. Timpul de aşteptare era de peste 150 de minute. La mai puţin de 50 de kilometri în nord, la Vama Turnu, în doar 10 minute se ieşea din ţară. La fel şi prin punctele de trecere a frontierei de la Vărşand şi Salonta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Coloană de maşini pe 10 kilometri la ieşirea din ţară pe la Vama Nădlac