Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Comisarul şef Marius Coriolan Andrica i-ar fi dat unui om de afaceri informatii secrete dintr-o anchetă. Poliţistul ar fi împrumutat bani de la milionar

Un comisar şef, ofiţer de crimă organizată, a fost reţinut de DNA pentru că ar fi divulgat informaţii secrete dintr-un dosar penal. Poliţistul i-ar fi dat unui om de afaceri milionar înregistrări audio din anchetă, cu discuţii purtate de un fost partener al acestuia. 

de Cristina Filip

la 25.07.2024 , 13:54

Potrivit unor surse din anchetă, în trecut, omul de afaceri l-ar fi împrumutat pe comisar cu bani, însă nu este sigur dacă în schimbul acelei sume i-ar fi furnizat toate aceste informaţii clasificate care făceau parte dintr-o anchetă a procurorilor anti-mafia. 

Comisarul-şef de poliţie Marius Coriolan Andrica ar fi fost filat între februarie şi iulie 2024. Procurorii au intrat pe fir după ce au primit informaţia că acesta i-ar fi furnizat omului de afaceri mai multe date sensibile din ancheta care îl viza pe un fost partener de afaceri. Este vorba despre înregistrări audio, mesaje şi documente. 

Cine este comisarul-şef de poliţie Marius Coriolan Andrica

Vezi și

Miercuri, la sediul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Ilfov au fost făcute percheziţii, iar la finalul acestor acţiuni, comisarul-şef a fost dus la sediul DNA pentru audieri. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar în aceste momente se află în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestarea pentru 30 de zile. 

Poliţistul are o bogată experienţă în MAI, are 45 de ani, iniţial a lucrat la poliţia de frontieră, apoi s-a transferat la Direcţia de Combatere a Crimei Organizate. A fost detaşat la DNA, apoi a lucrat la Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc şi s-a întors la Combaterea Crimei Organizate. În februarie a fost transferat la Serviciul Ilfov pentru a lucra la această anchetă. 

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Comisarul şef Marius Coriolan Andrica i-ar fi dat unui om de afaceri informatii secrete dintr-o anchetă. Poliţistul ar fi împrumutat bani de la milionar