Antena Meniu Search
x

Concerte de Revelion 2024 în Bucureşti. Unde se organizează petreceri în aer liber

Concerte de Revelion 2024 în Bucureşti. Dacă nu ai plan bine stabilit pentru Revelion, dar nici nu vrei să stai în casă în noaptea dintre ani, mai ales că vremea se anunţă perfectă pentru o ieşire, te poţi distra pe cinste şi în oraş. În Bucureşti sunt organizate mai multe evenimente speciale dedicate trecerii în 2024, atât în aer liber, cât şi în cluburile şi restaurantele din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 09:50

Concerte de Revelion 2024 în Bucureşti. Unde se organizează petreceri în aer liber
- Profimedia - imagine ilustrativă

În Bucureşti sunt organizate două mari evenimente pentru Revelionul 2024. Unul dintre ele, cel mai mare de altfel, este organizat în Parcul Titan, iar cel de-al doilea este susţinut la Arenele Romane.

Concerte de Revelion 2024 în aer liber

Evenimentul din Parcul Titan, organizat de Primăria Sectorului 3 şi denumit "Deschide ochii! Visează!", va începe de la ora 20:00. Fiind un concert în aer liber, intrarea este evident gratuită. Organizatorii promit un concert de zile mari, precum şi un spectaculos foc de artificii. Printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Smiley, Holograf, Irina Rimes, Alexia, Bitză, Sasha Lopez sau Cobzality.

Al doilea eveniment în aer liber este organizat la Arenele Romane. Spre deosebire de cel din Parcul Titan, aici intrarea este contra cost. Tariful variază între 450 şi 650 de lei. Petreceri în aer liber în noaptea de Revelion vor avea loc şi alte mari oraşe din ţară. În Timişoara, Craiova, Iaşi, Braşov, Sibiu şi Arad oameni sunt aşteptaţi în pieţe pentru a sărbători trecerea în noul an.

Pe acelaşi subiect

Petreceri de Anul Nou în cluburi şi restaurante

Există opţiuni şi pentru cei care nu vor să petreacă Revelionul 2024 în stradă. Cluburile, restaurantele, precum şi teatrele din Bucureşti au pregătit programe speciale pentru noaptea dintre ani. Astfel, cei care doresc să petreacă cu muzică live şi multă voie bună sunt aşteptaţi la Velveto Events, acolo unde bilet costă 650 de lei. Pentru pasionaţii de muzică trap, Azero Bar&Club este locaţia perfectă începând cu ora 20.00.

Club Mono are, de asemenea, un program special în noaptea de Revelion, iar preţul unui bilet nu este deloc piperat: 70 de lei. Şi în Club Quantic petrecăreţii pot avea parte de o noapte specială, cu începere de la ora 22:00, contra unei sume de 400 de lei. Bosquito, alături Maria Buză și Taraf George Pătrașcu & Cristi Iordache Band vor întreţie atmosfera pe scena Berăriei H, un eveniment care va începe de la ora 20:00. În Riviera Park se anunţă, de asemenea, o seară de neuitat. Preţul unui bilet este 799 de lei.

Pentru cei care vor să râdă cu poftă şi să intre în 2024 cu zâmbetul pe buze, The Fool organizează un spectacol de stand-up comedy special. Evenimentul începe de la ora 21:00, iar preţul unui bilet este de 530 de lei. Iar cei care vor să treacă în 2024 urmărind un spectacol de teatru, FF Theatre găzduieşte spectacolul "Revelion la noi acasă". Evenimentul începe la ora 19:00, iar preţul unui bilet este 535 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Concerte de Revelion 2024 în Bucureşti. Unde se organizează petreceri în aer liber