Antena Meniu Search
x

O concurentă Chefi la Cuțite le dă în cărţi juraţilor

O concurentă scoate asul din mânecă, în platoul Chefi la cuţite. Tânăra a venit pregătită cu un pachet de cărţi. Şi are o misiune clară: să-i dezlege cununiile singurului burlac din juriu. Va fi o seară în care şi juraţii dau cărţile pe faţă. Chef Dumitrescu vrea să obţină prima lui amuletă.

de Redactia Observator

la 16.09.2019, 22:01

Vezi și

O concurentă scoate asul din mânecă, în platoul Chefi la cuţite. Tânăra a venit pregătită cu un pachet de cărţi. Şi are o misiune clară: să-i dezlege cununiile singurului burlac din juriu. Va fi o seară în care şi juraţii dau cărţile pe faţă. Chef Dumitrescu vrea să obţină prima lui amuletă, dar colegii de platou sunt decişi să nu-l lase. Spiritele se încing, după Observator!

O concurentă fermecătoare încearcă să-i impresioneze pe juraţi cu preparatul ei, dar şi cu un talent pe care l-aţi ghicit deja. Dă în cărţi.

Relaţia de prietenie dintre cei trei maeştri ai gastronomiei ar putea avea de suferit în lupta pentru amuletă. Jurații show-ului nu renunță la tachinări.

Un ingredient surpriză le va da însă toate planurile peste cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum va decurge competiţia, aflaţi în această seară, de la ora 8, într-o nouă ediţie Chefi la Cuţite, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O concurentă Chefi la Cuțite le dă în cărţi juraţilor