Antena Meniu Search
x

Concurs cu bărci pe Dâmboviţa, în Capitală. Marele campion Ivan Patzaichin a dat lecţii de vâslit

Dacă până acum v-aţi obişnuit să admiraţi râul Dâmboviţa din trafic, în zilele aglomerate, în acest weekend panorama este cu totul alta. Chiar în centrul Capitalei, zeci de pasionaţi de canotaj şi-au dat întâlnire şi au pornit într-o cursă spectaculoasă.

Vezi și

Dacă până acum v-aţi obişnuit să admiraţi râul Dâmboviţa din trafic, în zilele aglomerate, în acest weekend panorama este cu totul alta. Chiar în centrul Capitalei, zeci de pasionaţi de canotaj şi-au dat întâlnire şi au pornit într-o cursă spectaculoasă. Importante nu au fost premiile, ci bucuria şi adrenalina pe care le-au trăit cei care au vâslit, în frunte cu marele campion Ivan Patzaichin.

Nu suntem la mare şi nici pe vreun lac de agrement. Suntem chiar în inima Capitalei, pe Dâmboviţa. Mulţi bucureşteni au coborât astăzi din maşini şi au trecut direct la vâsle. 

Aşa-zisul "picnic rock`n`row" a adunat pe malul Dâmboviţei oameni de toate vârstele, cu experienţă în ale vâslitului, dar şi amatori, în căutarea distracţiei. 

Vedeta evenimentului a fost campionul olimpic la caiac-canoe, Ivan Patzaichin. 

IVAN PATZAICHIN, campion olimpic caiac-canoe:

Este proiectul meu de suflet, "Descoperă România din barcă!" cu care mergem prin ţară şi încercăm să invităm lumea la mişcare şi, mai ales, în natură. 

Cei care nu au aştiut să vâslească au avut ocazia de-a participa chiar la o competiţie demonstrativă, alături de însuşi campionul vâslitului, Ivan Patzaichin. 

Câştigătorii de la București vor intra în finala națională, care va avea loc în septembrie, la Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Concurs cu bărci pe Dâmboviţa, în Capitală. Marele campion Ivan Patzaichin a dat lecţii de vâslit