Antena Meniu Search
x

Avaria de la metroul a trecut, problemele rămân! O picătură de apă poate opri un alt tren în orice moment

A fost panică de dimineaţă la metrou. Un scurt-circuit în tunelul dintre staţia Eroilor şi Politehnică a oprit un tren, iar călătorii au fost scoşi din vagoane.

Vezi și

A fost panică de dimineaţă la metrou. Un scurt-circuit în tunelul dintre staţia Eroilor şi Politehnică a oprit un tren, iar călătorii au fost scoşi din vagoane şi îndrumaţi către peron.

Sute de bucureşteni treziţi cu noaptea-n cap ca să ajungă la serviciu au găsit la gura de metrou jandarmi care i-au oprit să coboare.

Clipe de groază au trăit însă pasagerii un tren care la ora 5.24, mergea de la Eroilor spre Politehnică. Un jgheab de scurgere a infiltraţiilor a căzut din plafon, pe şina de tensiune şi a produs scurt circuitul. Trenul a fost oprit, iar călătorii, evacuaţi.

S-a lăsat cu demiteri la vârful Metrorex, anunţate chiar de ministrul Transporturilor.

FELIX STROE, ministrul Transporturilor:

Problema e că acest lucru nu trebuia să se întâmple, de aceea există planuri de lucrări de întreţinere tremestriale, semestriale, anuale. Repet, bani au fost. Cu siguranţă s-au derulat superficial. Iată pentru ce am luat această măsură de a-i destui pe directorul general şi pe directocrul de exploatare.

O anchetă condusă de un secretar de stat a început la ora 8 la Metrorex. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Avaria de la metroul a trecut, problemele rămân! O picătură de apă poate opri un alt tren în orice moment