Antena Meniu Search
x

Congresul Star Wars Celebration a avut loc la Chicago (Video)

Congresul Star Wars Celebration este un eveniment aşteptat cu sufletul de gură de fanii francizei. Organizată la Chicago aproape în fiecare an, întâlnirea aduce laolaltă împătimiţi ai filmului care schimbă impresii, îmbracă cele mai spectaculoase costume ale personajelor Star Wars.

de Redactia Observator

la 14.04.2019, 11:37

Vezi și

Congresul Star Wars Celebration este un eveniment aşteptat cu sufletul de gură de fanii francizei. Organizată la Chicago aproape în fiecare an, întâlnirea aduce laolaltă împătimiţi ai filmului care schimbă impresii, îmbracă cele mai spectaculoase costume ale personajelor Star Wars şi se pozează în ipostaze la care până atunci doar visează.

Să intre în pielea sau măcar în costumele personajelor preferate este, cu certitudine, partea cea mai aşteptată pentru oaspeţii de la Congresul Star Wars. Darth Vader, cavalerii Jedi, soldaţii imperiului, rebelii, au lăsat luptele deoparte pentru a imortaliza momentul în selfie-uri.

Unii au fost mai îndrăzneţi de atât şi au adus la eveniment figuri atipice producţiei, însă extrem de cunoscute.

Mickey Mouse şi Spider-Man au păşit şi ei pe covorul roşu alături de Darth Vader, s-au pozat cu prinţesele, au rămas uluiţi de înălţimea lui Chewbacca, ori au tremurat de frică în faţa lui Darth Maul. Că fac parte sau nu din producţie a fost mai puţin important. S-au integrat perfect în peisaj, chiar dacă apariţia lor nu pare desprinsă dintr-un război al stelelor.

Evenimentul de la Chicago se desfăşoară până mâine şi a început odată cu lansarea trailerul pentru noul episod Star Wars, "The Rise of Skywalker".

Noul film Star Wars va apărea pe 20 decembrie, anul acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Congresul Star Wars Celebration a avut loc la Chicago (Video)