Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Consilierul care a ameninţat un poliţist în trafic a fost dat afară

Lucian Rădulescu, consilierul deputatului Laura Moagher, a fost dat afară după ce a ameninţat un poliţist în trafic şi i-a arătat legitimaţia de consilier al Camerei Deputaţilor.

de Alin Tarnovschi

la 04.09.2019 , 12:22

Consilier la Camera Deputaţilor, scandal un poliţist în Păuleşti Consilier la Camera Deputaţilor, scandal un poliţist în Păuleşti - Facebook

Lucian Rădulescu, consilierul deputatului Laura Moagher, a fost dat afară după ce a ameninţat un poliţist în trafic şi i-a arătat legitimaţia de consilier al Camerei Deputaţilor.

Deputatul Laura Moagher a anunţat, astăzi, pe Facebook, că a încheiat orice colaborare cu Lucian Rădulescu.

"Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.

Articolul continuă după reclamă

Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile.

Pe acelaşi subiect

Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat! Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!", a scris deputatul Moagher pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucian Rădulescu a ameninţat un poliţist şi i-a arătat legitimaţia de consilier al Camerei Deputaţilor, în timpul unui control în trafic, în comuna Păuleşti din Prahova.

Rădulescu a fost filmat cu un bodycam montat pe uniforma poliţistului care îi ceruse documentele pentru a-l amenda pentru staţionare neregulamentară.

'Hai să îţi arăt eu ceva. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Ia colea! Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Încerci cu mine d-astea? Jur! Fă ce vrei tu, dă-mi amendă. Hai că îţi arăt eu ţie. Aştept pe unul să-mi bage gazele în **** mea', a fost reacţia lui Rădulescu.

Imaginile au fost postate de Marian Godină pe Facebook şi au fost urmărite de peste 300.000 de oameni în mai puţin de două ore.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Consilierul care a ameninţat un poliţist în trafic a fost dat afară