Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Consulul Ungariei la Bucureşti a murit în accidentul de pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj. Vago Ferenc se afla la volan

Consulul Ungariei la Bucureşti a murit într-un grav accident care a avut loc pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj, după ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens. Ambasada Ungariei a confirmat pentru Observator că bărbatul decedat este consulul ungar la Bucureşti, Vago Ferenc.

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 17:18

Camionul a lovit două maşini, dintre care una aparţinea Consulatului Ungariei la Bucureşti. Consulul Ungariei la Bucureşti, care se afla la volan, a murit. Accidentul s-a produs după ce a avut loc la o explozie la unul dintre pneurile camionului. 

Consulul Ungariei se afla la volan şi era singur în maşină.

Ce spun poliţiştii 

Vezi și

”La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule. În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Consulul Ungariei la Bucureşti a murit în accidentul de pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj. Vago Ferenc se afla la volan