Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui şofer, după ce a ieşit pozitiv la drugtest: "Fac un tratament de păr". Razii de amploare în Ilfov: 18 persoane au rămas fără permis

Acţiune de amploare a oamenilor legii în Ilfov, noaptea trecută. Deşi raziile sunt tot mai dese în ultima perioadă, şoferilor pare că nu le pasă de sancţiunile poliţiştilor. Doar noaptea trecută, poliţiştii de la rutieră au dat amenzi în valoare totală de peste 45.000 de lei. 4 persoane au fost prinse la volan sub influenţa drogurilor. 

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 07:52

Vezi și

Şofer: Umblă toată lumea fără permis, drogaţi, beţi la volan, moare lumea. Toată lumea face ce vrea. 

18 şoferi au rămas fără permise de conducere noaptea trecută

Poliţiştii de la rutieră au amendat noaptea trecută în Ilfov peste160 de şoferi. 18 dintre ei au rămas fără permise de conducere. 

Florin Cătălin Bădiţă, IPJ Ilfov: Au fost efectuate 30 de testări cu aparatul drugtest. 

Pe acelaşi subiect

Deşi a fost depistat pozitiv la substanţe interzise, şoferul se apără, punănd totul pe seama unui tratament medical.

Şofer: Singura chestie pe care o fac este un tratament de păr. Acum, dacă cumva, prin asta putea să iasă substanţa care mi-a ieşit, vom vedea.

Tânărul, dus la spital pentru analize

Tânărul a fost dus la spital pentru prelevare de probe biologice, astfel se va stabili dacă a consumat sau nu droguri inainte de a se urca la volan. Oamenii spun că raziile sunt bine-venite şi pot preveni accidentele mortale cauzate de şoferii inconştienţi. 

Şoferiţă: Nu mi se pare ok, îţi dai seama, să te urci în stare de ebrietate la volan şi să pui în pericol atâtea vieţi.

Legea Anastasia, în atenţia şoferilor

La începutul lunii iulie a intrat în vigoare Legea Anastasia, după ce, în urmă cu un an, o fetiţă de 4 ani a fost ucisă cu mașina de o femeie care nu avea permis de conducere. 

Florin Cătălin Bădiţă, IPJ Ilfov: Poliţiştii ilfoveni au adus la cunoştinţă, de asemenea, noile modificări aduse prin legea Anastasia, care se referă la faptul că, în cazul persoanelor care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive şi au provocat accidente rutiere soldate cu decesul victimei, nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

În total, oamenii legii au depistat ieri 4 şoferi care au consumat substanţe interzise şi 2 care conduceau fără să deţină permis.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Reacţia unui şofer, după ce a ieşit pozitiv la drugtest: "Fac un tratament de păr". Razii de amploare în Ilfov: 18 persoane au rămas fără permis