Antena Meniu Search
x

Video Contabila care a căzut peste o femeie după ce s-a aruncat de la etaj, în București, ar fi fost depresivă. Victima ei a murit la spital

Femeia strivită în faţa blocului, de o contabilă care a căzut de la etajul 5, a murit în această dimineaţă. Victima era la rândul ei contabilă la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Dosarul deschis de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă, devine astfel un dosar de omor săvârşit cu intenţie indirectă. Cea care a scăpat cu răni uşoare nu a fost încă audiată pentru că poliţiştii aşteaptă acordul medicilor. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.10.2023, 13:46

Vezi și

Femeia de 60 de ani și-a pierdut viața în cursul nopții trecute. A intrat în stop cardio-respirator de mai multe ori, iar medicii nu au reușit să o salveze, din cauza rănilor. Motiv pentru care ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului Capitalei. Dosarul era inițial deschis pentru fapta de vătămare corporală din culpă, dar acum vorbim de omor cu intenție indirectă.

Contabila ar fi avut mai multe episoade depresive

În prezent, la Serviciul Omoruri sunt audiate șase dintre colegele contabilei, care au cunoscut-o pe femeie sau care se aflau în birou în acel moment. Surse din anchetă spun ca aceasta ar fi avut mai multe episoade depresive în ultimii ani și că din acest motiv ar fi recurs la gestul tragic.

Procurorii vor stabili, însă, cu exactitate motivele femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Contabila care a căzut peste o femeie după ce s-a aruncat de la etaj, în București, ar fi fost depresivă. Victima ei a murit la spital