Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Controale la staţiile GPL din Timiş. Au fost date amenzi în valoare de aproape 500.000 de lei

În judeţul Timiş, în perioada 29 august-7 septembrie, au fost efectuate controale a peste 230 de operatori economici care depozitează, transportă, distribuie sau utilizeată carburanţi. Au fost constatate peste 175 de nereguli şi date amenzi în valoare de aproape 500.000 de lei, fiind suspendată activitatea a 11 operatori economici.

de Redactia Observator

la 08.09.2023 , 15:44

Amenzi de aproape 500.000 de lei în urma controalelor la staţiile GPL. Amenzi de aproape 500.000 de lei în urma controalelor la staţiile GPL. - Profimedia

În decursul a câteva zile, au fost constatate peste 175 de nereguli la staţiile GPL din Timiş. De asemenea, a fost suspendată activitatea a 11 operatori economici, relatează news.ro.

Amenzi de 500.000 de lei la staţiile GPL din Timiş

"În perioada 29 august – 7 septembrie 2023 au fost efectuate acţiuni de control asupra a 233 operatori economici şi asupra a 35 mijloace de transport de către reprezentanţi ai instituţiilor publice stabilite prin Ordinul Prefectului Judeţului Timiş privind verificarea instituţiilor publice şi operatorilor economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanţi, lubrifianţi şi produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat, de pe raza judeţului Timiş", se precizează într-un comunicat de presă, de vineri, al Prefecturii Timiş.

Articolul continuă după reclamă

În urma acestor controale, au fost constatate 175 de nereguli, fiind dispuse 215 măsuri pentru remedierea acestora. Au fost aplicate, în total, 162 de sancţiuni contravenţionale, din care 126 de avertismente şi 36 de amenzi, în valoare totală de 480.000 de lei. A fost suspendată activitatea a 11 operatori economici. 

Acţiunile de control au fost făcute separat de către fiecare instituţie cu rol de control: Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat, Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A., Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Garda Naţională de Mediu, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Autoritatea Vamală Română, Autoritatea Rutieră Română, Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Controalele vor continua până în 31 octombrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Controale la staţiile GPL din Timiş. Au fost date amenzi în valoare de aproape 500.000 de lei