Antena Meniu Search
x

Controale cu zeci de polițiști în cluburile din Centrul Vechi: clienți care fumau, case de marcat de pomană și numeroase alte nereguli

Controale de amploare, noaptea trecută, cu zeci de polițiști, în cluburile de noapte din Centrul Vechi al Capitalei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.03.2019, 10:35

Controale cu zeci de polițiști în cluburile din Centrul Vechi
Controale cu zeci de polițiști în cluburile din Centrul Vechi - Observator

Controale de amploare, noaptea trecută, cu zeci de polițiști, în cluburile de noapte din Centrul Vechi al Capitalei.

Potrivit Poliției Române, peste 80 de polițiști, pompieri, inspectori de muncă, comisari de la Protecția Consumatorilor și inspectori sanitar-veterinari au efectuat controale în cluburile din Centrul Vechi.

Potrivit primelor informații, niciun club din Centru Vechi nu era în regulă, anchetatorii descoperind numerose nereguli, începând de la casele de marcat și până la clienții care fumau în interior.

Pe acelaşi subiect

"S-a verificat legalitatea funcționarii acestor societăți comerciale, legalitatea actelor de comerț și existența autorizațiilor necesare funcționării. Pentru nereguli legate de casele de marcat, de respectarea legii privind paza bunurilor și protecția persoanelor au fost aplicate sancțiuni contravenționale in valoare totală de peste 20.000 lei", se arată într-un comunicat al Poliției.

Același comunicat arată că în toate cluburile verificare au fost constatate abateri de la lege.

"De asemenea, în zilele următoare, reprezentanții mai multor societăți comerciale urmează a prezenta documentele care nu au fost găsite la punctele de lucru. În funcție de datele ce au rezultat în urma acestor verificări, documentele vor fi prezentate Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și Serviciilor de Investigarea Criminalității Economice și de Ordine Publică din Poliția Capitalei. În toate cluburile verificate au fost constate abateri de la legislația incidentă aspectelor ce au făcut obiectul controlului", se arată în informarea Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Controale cu zeci de polițiști în cluburile din Centrul Vechi: clienți care fumau, case de marcat de pomană și numeroase alte nereguli