Antena Meniu Search
x

Iubita criminalului din Buzău, terorizată de tinerii din oraș care cer dreptate pentru Valentina

Iubita lui Dan Cosmin, criminalul din Buzău care a ucis-o pe Valentina într-un apartament, este terorizată de tinerii din oraș care cer dreptate pentru fata care a murit în chinuri groaznice.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.03.2019, 09:51

Iubita lui Dan Cosmin, criminalul din Buzău care a ucis-o pe Valentina într-un apartament, este terorizată de tinerii din oraș care cer dreptate pentru fata care a murit în chinuri groaznice.

În ultimele zile, zeci de tineri din Buzău au aprins lumânări la blocul în care Valentina, tânăra în vârstă de 22 de ani stropită cu benzină și incendiată de fostul ei iubit, și-a găsit sfârșitul.

Criminalul, Dan Cosmin, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost arestat preventiv și a fost acuzat de omor calificat.

Pe acelaşi subiect

Oamenii din oraș au aflat că, în noaptea oribilei crime, în apartamentul în care Valentina a murit se afla și actuala iubită a ucigașului, motiv pentru care au considerat că aceasta ar fi complice.

Totuși, polițiștii și procurorii au audiat-o pe fată și au aflat ce s-a întâmplat în apartamentul groazei, iar ulterior au lăsat-o în libertate pentru că nu au existat indicii sau probe care să conducă la ideea că tânăra a participat la oribila crimă.

Valentina Nica a fost victima unei crime oribile, în Buzău, din cauza unei răzbunări amoroase

Iubita criminalului, coroană de flori în curtea casei

Considerată a fi 'autoarea morală' a crimei comise de iubitul ei, având în vedere că ucigașul ar fi făcut ce a făcut tocmai pentru că nu voia să se despartă de ea, tânăra din Buzău este amenințată zilnic.

Mai mult, în urmă cu două zile, mai mulți tineri au aruncat o coroană de flori în curtea casei în care fata locuiește, notează reporterbuzoian.ro.

În prezent, tânăra s-a despărțit de criminal și nu vrea să mai audă niciodată de el.

Polițiștii din Buzău au fost anunțați despre aceste aspecte și au deja în vizor mai mulți tineri care au amenințat-o pe tânără.

Valentina Nica a fost bătută cu sălbăticie, stropită cu benzină și apoi incendiată și lăsată să moartă, în apartamentul ei din Buzău, după ce fostul ei iubit, care era beat și drogat, a găsit-o în casă împreună cu actuala lui iubită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Iubita criminalului din Buzău, terorizată de tinerii din oraș care cer dreptate pentru Valentina