Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţistul din Bistriţa care a urcat băut la volan şi a lovit mortal un biciclist, sub control judiciar pentru 60 de zile

Poliţistul care a urcat băut la volan vineri seara şi a provocat un accident pe DN 17 şi a ucis un biciclist, a fost plasat sub control judiciar 60 de zile.

de Redactia Observator

la 14.04.2018 , 19:01

Poliţitul din Bistriţa care a urcat băut la volan şi a provocat un accident în urma căruia un biciclist a murit, sub control judiciar pentru 60 de zile

Poliţistul în vârstă de 44 ani, care vineri seara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs un accident pe DN 17 în urma căruia un biciclist şi-a pierdut viaţa, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit unor surse judiciare.

Poliţistul primise, sâmbătă dimineaţa, mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul decedat avea 48 ani şi era din comuna Sânmihaiu de Câmpie. Acesta se deplasa pe DN 17, la ieşirea din municipiul Bistriţa spre localitatea componentă Viişoara, în momentul în care a fost accidentat de maşina care circula în spatele său, condusă de poliţist.

În urma impactului, victima a fost aruncată pe sensul opus, unde a fost lovită şi de o a doua maşină, la volanul căreia se afla un tânăr de 20 ani.

Echipajul de terapie intensivă mobilă care a intervenit la caz a fost nevoit să declare decesul biciclistului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că poliţistul, aflat în timpul său liber, avea o alcoolemie peste limita legală.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursă: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Poliţistul din Bistriţa care a urcat băut la volan şi a lovit mortal un biciclist, sub control judiciar pentru 60 de zile