Antena Meniu Search
x

Video Conversațiile bizare dintre profesorul anti-vaccin din Iași și elevii lui, pe WhatsApp. Speriată, o mamă i-a scris: "Vreau să cred că e doar o glumă proastă"

Un profesor de liceu din judeţul Iaşi a fost dat afară după ce şi-a amenintat elevii ca nu cumva să se imunizeze impotriva COVID. Bărbatul, care se dă drept prieten cu Diana Şoşoacă, făcea propagandă anti-vaccin la ore. Elevii care nu voiau să-i asculte teoriile delirante erau jigniţi şi avertizați că vor fi lăsaţi corigenţi. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.11.2021, 09:18

Vezi și

Profesorul este doctor în filosofie şi predă ştiinţe sociale, dar era preocupat să expună în faţa elevilor teorii antivacciniste.

Elev: La fiecare zece minute după începerea orei începea să ne spună despre vaccin. Mi-a spus că, dacă mă vaccinez, n-am ce căuta la ora lui.

Pe grupul creat pentru elevi, profesorul le trimitea mesaje la miezul nopţii şi reacţiona isteric atunci când cineva comenta:

″Nu ne pasă, domnu`.

Pe acelaşi subiect

Gura! Nu ți-am cerut părerea.

Nici noi nu v-am cerut informații despre vaccin.

Dar nu trebuie să-mi ceri tu, măăăăă. Eu știu ce trebuie să dau."

Conversaţia delirantă dintre profesorul din Iași și elevi este plină de jigniri

Profesor: "Marş, mă, tâmpitule! Și îți vorbesc cu marș că așa vrea mușchiul meu" 

Elev: A început să ni se adreseze cu "marş", cu "tâmpitule", cu "idiotule". Să ne ameninţe cu ascultarea. Nu purta mască la ore. 

După ce o elevă a ieşit din grup, profesorul a trecut la ameninţări: "Grupul l-am făcut eu. Nu e opțional. E obligatoriu. Cine a ieșit va fi ascultat la lecție. Corigența îi paște. Eeee, lasă că le arăt eu".

O mamă i-a atras atenţia că nu ar trebui să aibă asemenea discuţii cu elevii. Profesorul se lăuda că este vicepreședintele unui partid extremist şi că este susţinut de Diana Şoşoacă.

Părinte: "Domnule profesor, vreau să cred că aici este doar o glumă proastă din partea dumneavoastră și astăzi nu vă simțiți ok. Nu cred că un profesor are asemenea discuții cu elevii dumnealui"

Elevă: Ne-a ameninţat la un moment dat că are numărul doamnei Şoşoacă şi să nu ne căutăm probleme cu el.

Bărbatul din Iași nu este la prima abatere în fața elevilor

Ar fi fost mutat de la altă şcoală în urmă cu patru ani din cauza unor neînţelegeri cu alte cadre didactice. Mai mult, le-ar fi arătat elevelor de liceu, la ore, filme cu avorturi pentru a le "educa". Ultima abatere i-a adus demiterea.

Antonina Bleorț, purtător de cuvânt ISJ Iași: S-a desfăcut contractul de muncă al domnului profesor, domnul profesor a contestat în instanță această decizie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Conversațiile bizare dintre profesorul anti-vaccin din Iași și elevii lui, pe WhatsApp. Speriată, o mamă i-a scris: "Vreau să cred că e doar o glumă proastă"