Antena Meniu Search
x

Video Copac prăbușit peste un om care stătea pe o bancă, în Parcul Esplanadei din Slatina

Fostul comisar general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a publicat pe pagina de Facebook o filmare cu un copac căzut, în Parcul Esplanadei, Slatina. Arborele impunător a picat peste o persoană care se relaxa pe o bancă.

de Redactia Observator

la 15.09.2022, 17:34

copac căzut într-un parc din Slatina
Un copac s-a prăbușit peste un om care stătea pe o bancă, în Parcul Esplanadei din Slatina - Octavian Berceanu via Facebook

UPDATE. Bărbatul a suferit răni la mâini și acuză dureri toracice

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat pentru că bărbatul respectiv a suferit zgârieturi la mâna dreaptă şi a acuzat dureri toracice. 

“Echipajul SMURD Slatina a intervenit, în municipiul Slatina, într-un parc aflat pe strada Vederii, pentru acordarea îngrijirilor medicale unui bărbat rănit de un copac căzut din cauza vântului. Bărbatul a fost transportată la UPU Slatina, conştient, cu escoriaţii la membrul superior drept şi dureri toracice”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

"Incredibil! Parcul Esplanadei, Slatina. Un copac tocmai s-au prăbușit peste un om care stătea pe bancă. Omul se resimte puternic ca urmare a impactului Am oprit inițial să filmez arborele care tocmai căzuse fără să văd, din strada, că un om stătea îngenuncheat si lovit, in fata băncii. Momentan așteptăm salvarea. Rădăcinile teiului sunt puternic putrezite. De multe ori lucrările de amenajare a aleilor și a infrastructurii electrice înseamnă, prin neglijenta Doreilor, și tăierea rădăcinilor arborilor. Udarea excesiva poate fi la fel de distructivă pentru arbori. Omul nostru a scăpat doar cu niste contuzii, la prima examinare sumară a medicilor. P.S. A venit ambulanța și persoana accidentată merge la spital", a scris Octavian Berceanu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și parcurile istorice din București au devenit zone de evitat

Ar fi trebuit să fie oazele noastre de relaxare şi locurile de promenadă în care ne liniştim după o zi agitată în oraş. Însă parcurile din Capitală arată deplorabil. În urmă cu fix un an, Nicuşor Dan promitea că va face curat, la propriu şi la figurat, şi îi dădea afară pe cei care răspundeau de parcuri. Doar că locurile arată mai rău decât oricând. Bucureştenii au ajuns să evite Herăstrăul şi Cişmigiul, parcurile istorice ale Capitalei. 

Alei distruse şi murdare, bănci rupte, iarbă uscată, copaci netoaletaţi, coşuri de gunoi care dau pe afară şi locuri de joacă periculoase. Asta găsim în parcurile Capitalei. În total, în Bucureşti, sunt 48 de parcuri mari. Unele private, altele ale primăriilor de sector, însă cele mai importante în grija Primăriei Capitalei. Grijă e un fel de-a spune.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copac prăbușit peste un om care stătea pe o bancă, în Parcul Esplanadei din Slatina