Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei copii din Bihor, grav răniţi după ce au intrat cu o motocicletă într-un zid de cărămidă

Trei copii din Bihor au fost grav răniţi, iar unul dintre ei a ajuns în comă la spital, după ce au intrat cu o motocicletă într-un zid de cărămidă.

de Redactia Observator

la 03.08.2018 , 10:15

Trei copii au fost raniti intr-un accident de motocicleta in Bihor Trei copii au fost raniti intr-un accident de motocicleta in Bihor - Arhivă

Trei copii din Bihor au fost grav răniţi, iar unul dintre ei a ajuns în comă la spital, după ce au intrat cu o motocicletă într-un zid de cărămidă.

Cei trei băieţi în vârstă de 14, respectiv 15 ani au băut toată noaptea, iar apoi s-au gândit să facă o plimbare cu motocicleta unuia dintre ei.

Totul s-a întâmplat în noatea de marţi spre miercuri, în jurul orei 02.00, pe DJ 768, în afara localităţii Lăzăreni din Bihor.

Articolul continuă după reclamă

"Un minor de 15 ani, din localitatea Cărăndeni, județul Bihor, în timp ce conducea un motociclu, fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, motociclul a intrat în coliziune frontală cu un zid din cărămidă de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în partea stângă", arată un comunicat al Poliţiei bihorene.

În urma accidentului, un băiat în vârstă de 14 ani a suferit multiple leziuni şi traumatisme a ajuns în comă la spital, în timp ce ceilalţi doi au suferit răni grave, însă viaţa lor nu este în primejdie, scrie ebihoreanul.ro.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pe numele minorului de 15 ani care a condus motocicleta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Trei copii din Bihor, grav răniţi după ce au intrat cu o motocicletă într-un zid de cărămidă