Antena Meniu Search
x

Curs valutar

2 copii din Caraş au fugit de acasă să devină hoţi. Au dat zeci de lovituri, până să fie prinşi

Doi copii de 13 ani au fost daţi dispăruţi de către familiile lor, la Caraş Severin. Minorii au fost dați dispăruți de părinți vineri, 7 septembrie, la o zi după ce plecaseră de acasă și nu s-au mai întors.

de Redactia Observator

la 19.03.2019 , 18:54

Doi copii de 13 ani au fost daţi dispăruţi de către familiile lor, la Caraş Severin. Minorii au fost dați dispăruți de părinți vineri, 7 septembrie, la o zi după ce plecaseră de acasă și nu s-au mai întors.

Poliţiştii au demarat imediat verificări în tot judeţul, aflând astfel că cei doi copii, în compania unui al treilea minor, de 14 ani, au furat fără rezerve tot ce le-a ieşit în cale.

Astfel, cei doi minori ar fi fost autorii multor furturi din autoturisme, au furat şi o bicicletă şi au dat o spargere la un Centru de Informare Turistică.

Articolul continuă după reclamă

„În urma consilierii efectuate şi a investigării pentru stabilirea motivelor care au condus la plecarea voluntară de la domiciliu, cât şi a modului în care minorii şi-au petrecut timpul cât au lipsit, a rezultat faptul că aceştia, împreună cu un alt minor, de 14 ani, tot din Moldova Nouă, au fost implicaţi în comiterea mai multor furturi din autovehicule parcate pe raza oraşului, din care au sustras diferite bunuri. Din cercetări a rezultat faptul că toate furturile au fost făcute din autovehicule care aveau portierele neasigurate (neîncuiate). O parte dintre bunurile furate a fost restituită păgubiţilor. Totodată s-a stabilit faptul că cei trei minori au sustras şi o bicicletă, pe care ulterior au vândut-o unei persoane, din altă localitate. Bicicleta a fost recuperată, dar pană în prezent nu a fost identificată persoana vătămată. De asemenea s-a stabilit faptul că cei trei minori sunt autorii unui furt de bunuri din Centrul de Informare Turistică Pojejena, bunurile sustrase fiind recuperate în totalitate“, ne informează IPJ.

Poliţiştii anunţă că se continuă cercetările pentru a identifica întreaga activitate infracţională a celor 3 copii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » 2 copii din Caraş au fugit de acasă să devină hoţi. Au dat zeci de lovituri, până să fie prinşi