Antena Meniu Search
x

Copii lasaţi în maşină, cu cheile în contact! Reacţia halucinantă a mamei care și-a lăsat fetițele în maşină aproape două ore

Imagini revoltătoare, cu o mamă care şi-a abandonat fetiţele în maşină, au stârnit un val de indignare pe Internet.

Vezi și

Imagini revoltătoare, cu o mamă care şi-a abandonat fetiţele în maşină, au stârnit un val de indignare pe Internet. Femeia le-a lăsat nesupravegheate, aproape două ore, pentru că era mai preocupată de cumpărături. Cheile erau în contact, iar una dintre copile chiar a reuşit să pornească motorul.

Singure în maşină, în parcarea unui supermarket din Constanţa, două fetiţe se joacă... de-a şoferii. Mama este înăuntru, la cumpărături, iar o tragedie se poate întâmpla în orice clipă. 

În spate era o fetiţă mică pe banchetă. În faţă, la volan era o fetiţă şi mai mică, cam 3 anişori, care a pornit maşina. Atunci m-am alarmat şi, iniţial, am vrut să intru în maşină, povesteşte un martor.

Nu a intrat, de teamă că ar putea fi pedepsit pentru bunele intenţii. Mai bine de jumătate de oră, a stat de vorbă cu fetiţa prin geam, pentru a-i distrage atenţia. La sosirea mamei, n-a primit mulţumiri, dimpotrivă.

Când a venit mama acelor fetiţe m-a luat la rost, că nu suntem prieteni ca să mă tragi tu pe mine la răspundere, povesteşte bărbatul.

Roxana Onea, purtator de cuvant DGASPC Constanţa:

Este obligaţia noastră să sesizăm poliţia care va încerca să identifice proprietarul. (...) Intervenţia noastră constă în informare şi consiliere pt a preveni astfel de situaţii Autoturismul atâta timp cât avea cheile în contact, putea fi pus în mişcare.

Peste hotare, pedepsele pentru astfel de fapte sunt drastice. Instanţa poate ordona arestarea şi chiar decăderea adulţilor iresponsabili din drepturile părinteşti. 

37 de copii mor anual în Statele Unite în cazuri similare celui din Constanţa. Fie părinţii îi uită în maşinile aflate în bătaia razelor soarelui, fie cei mici se încuie accidental în maşină sau în portbagaj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Copii lasaţi în maşină, cu cheile în contact! Reacţia halucinantă a mamei care și-a lăsat fetițele în maşină aproape două ore