Antena Meniu Search
x

Video Copiii de bani gata care fac legea în România. Maru, dealerul lui Vlad Pascu, a jefuit liniştit spitalul Floreasca şi ambulanţele, căutând droguri: "Fur tot ce vreau!"

Incredibil, dar adevărat. Cu câteva ore înainte de a fi ridicat de mascaţi, dealerul lui Vlad Pascu a spart Spitalul Floreasca ca să fure droguri. Individul s-a plimbat mai bine de o oră prin unitatea medicală, a umblat prin birouri şi a intrat chiar în două ambulanţe. Ca sfidarea să fie completă, a transmis totul live. Aventura lui deschide alt şir de anchete: cum a intrat în spital şi de ce nu l a oprit nimeni. Mai mult, la fel ca Pascu, a mai fost prins cu droguri, dar lăsat liber pentru că avea o cantitate mică asupra lui. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 14.09.2023, 19:32

Vezi și

Tudor Duma, zis Maru: "Sunt rupt în gură de xanax şi beat! M-am strecurat în spitalul Floreasca! Ce medicamente fur şi eu de aici? Sunt aici ca la mine acasă, fur tot ce vreau!"

Sunt scene haluciante, filmate în cel mai mare spital de urgenţă din ţară - Floreasca. Individul din imagini este Tudor Duma, zis Maru, dealerul de droguri al şoferului ucigaş. Timp de o oră, se plimbă nestingherit pe holurile unităţii medicale şi se dă în spectacol. Absolut nimeni nu îl opreşte. Caută droguri.

S-a filmat și postat pe Instagram, în timp ce fura din spital

Tudor Duma, zis Maru: Sunt aici pe proprietate privată, nu îmi face nimeni nimic. Bă, e ilegal să fiu aici. uite, dacă vreau le fur. Ce-s astea? Teste antidrog, nu mă interesează! Uite, aici dacă intram, eram numărul 1. Drogurile sunt ascunse bine.

Plimbarea ilegală continuă. Fură mai multe măşti de protecţie şi role de bandă adezivă.

Tudor Duma, zis Maru: Mamă, am găsit aici nişte chei care sunt de la nişte cabinete unde sigur sunt droguri.

Plictisit, iese din spital.

Tudor Duma, zis Maru: Încerc să mă bag în Ambulanţă direct, să fur ceva de prin Ambulanţă. Am intrat în Ambulanţă, e Jackpot! Mă duc acasă cu naloxonă. Să mor eu, vă dau şi vouă, cinstea mea! Niciun drog, mă? Nici mcar diazepam, mă? Dezamăgitor.

Andreea Petrescu, reporter Observator: După ce a ieșit prima dată din spital, Tudor Duma a cotrobăit în două ambulanțe parcate aici în curtea spitalului Floreasca, în speranta că va găsi medicamente. Dezamăgit că nu a găsit nimic, a plecat pe poarta care nu era păzită și s-a îndreptat spre casă. Tudor Duma a venit, apoi, aici, în scara blocului unde locuiește fără forme legale. A intrat în clădire pentru a lăsa bunurile pe care le furase din spital, mai exact câteva role de banda adezivă și mai multe măști de protecție. Și și-a continuat plimbarea în spital.

Intră apoi live să se laude cu descinderea nocturnă. O asistentă trece prin spatele lui. Nu îl deranjează. Pentru că seamănă izbitor cu şoferul drogat creează confuzie printre internauți.

Înainte să plece, se semnează cu un marker pe mai multe uși și fișete, iar, la plecare, ia două pungi cu ser fiziologic. Dezamăgit că nu a găsit ce căuta, îşi încearcă norocul la o farmacie.

Tudor Duma, zis Maru: Săru mâna, vreau şi eu o cutie de codeină de 500 mg! Nu am reţetă la mine! Nu puteţi să îmi daţi două pastile până mâine? Am înţeles, la revedere. Oare să fur ceva din magazin?

Renunţă şi pleacă acasă. Se opreşte câteva secunde să-şi admire opera.

Tudor Duma, zis Maru: Stau la gangul ăsta cu numele meu! Eram drogat rău când am scris asta!

Mascații l-au așteptat în fața casei

Când a ajuns acasă Tudor Duma a avut parte de o supriză. Îl aştepatua mascaţii. A fost dus la audieri.

Tudor Duma, zis Maru: Nu consum droguri, nu consum nimic! Nu sunt pentru mine!

La fel ca prietenul său, Vlad Pascu, Tudor Duma a fost prins în repetate rânduri cu droguri asupra sa. Mereu anchetat, niciodată reţinut. Cantitatea era prea mică, aşa că a scăpat de fiecare dată.

După accidentul mortal din staţiune 2 MAI, anchetatorii antidrog au început să-l fileze pe tânăr. Pe 30 august şi 1 septembrie, l-au surprins în timp ce ar fi cumpărat mai multe zeci de grame de cannabis, pe care le-a revândut rapid. Procurorii vorbesc de un personaj extrem de periculos. Dealer pentru tinerii bogaţi din Capitală era, gata oricând să împrăştie stupefiante la petrecerile de lux pe care Vlad Pascu şi alţii din anturaj le organizau.

La fel ca Vlad Pascu, îşi etala viaţa lipsită de griji pe reţelele sociale. Este un cunoscut al agenţilor de poliţie. Multe seri se terminau în secţie.

În paralel cu ancheta procuorilor antimafia, parchetul a deschis dosar pentru furt calificat din spital. Se fac verificări şi în unitatea medicală. pentru a se stabili cum a pătruns individul în spital și de ce nu l a văzut niciun paznic şi nimeni pe camerele de supraveghere

Şi firma de pază privată din Floreasca trebuie să dea explicaţii despre incidentul grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Copiii de bani gata care fac legea în România. Maru, dealerul lui Vlad Pascu, a jefuit liniştit spitalul Floreasca şi ambulanţele, căutând droguri: "Fur tot ce vreau!"