Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 8 ani, accidentat grav în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii intervin pentru preluarea lui

Un copil de 8 ani a căzut în zona Vârfului Călţun din Munţii Făgăraş. Are răni la cap şi la picioare, iar salvamontiştii intervin pentru preluarea lui.

de Redactia Observator

la 01.09.2018 , 19:20

Copil de 8 ani, accidentat grav în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii intervin pentru preluarea lui - Salvamont

Un copil de 8 ani a căzut în zona Vârfului Călţun din Munţii Făgăraş. Are răni la cap şi la picioare, iar salvamontiştii intervin pentru preluarea lui. Operaţiunea este însă una dificilă, din cauza terenului accidentat.

Conform Salvamont România, un copil de 8 ani s-a accidentat după ce a căzut în zona Vârfului Călţun (2527 m) din Munţii Făgăraş, zonă foarte dificilă din punct de vedere al configuraţiei terenului. 

"Pacientul este conştient, dar prezintă leziuni la cap şi la membrele inferioare şi salvatorii, din primele informaţii obţinute, nu pot evalua cât de grave sunt leziunile sau cum vor afecta, în perioadă următoare, starea accidentatului. Sunt alarmate şi se îndreaptă către locul evenimentului echipele Salvamont Sibiu din Balea şi Negoiu , echipa Salvamont Argeş şi elicopterul SMURD Mureş", au precizat reprezentanţii Salvamont.

Articolul continuă după reclamă

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Copil de 8 ani, accidentat grav în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii intervin pentru preluarea lui