Antena Meniu Search
x

Copil dat dispărut de tată, în Vrancea, găsit de polițiști în casă. Băiețelul dormea dus, după ce fusese la cules de cireșe

Surpriză pentru polițiști, după ce un bărbat din comuna Răcoasa, județul Vrancea, a sunat la 112 să anunțe că i-a dispărut copilul. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.07.2021, 07:23

Alerta la serviciul unic de urgență a fost dată joi, în jurul orei 23.20.

Polițiștii de la IPJ Vrancea erau sesizați de un bărbat din Răcoasa că nu își găsește băiatul, deși a căutat-o peste tot. Omul le-a spus agenţilor că fiul lui fusese la bunici, la adunat de cireșe.

Copilul dat dispărut de tată, găsit dormind dus în cameră

Ajunși la fața locului, oamenii legii au început să-l caute pe copil prin gospodărie.

Pe acelaşi subiect

Au avut surpriza să-l găsească pe băieţel dormind dus în casă. Obosit fiind după ce fusese la bunici, la adunat de cireșe, a mers la somn, într-o altă cameră a locuinţei.

Copil dat dispărut de tată, în Vrancea, găsit de polițiști în casă. Băiețelul dormea dus în altă cameră, după ce fusese la cules de cireșe

IPJ Vrancea

Redăm mai jos, integral, comunicatul IPJ Vrancea:

"Niciun copil nu a rătăcit drumul când a plecat la cireşe.

Joi, în jurul orei 23.20, dispeceratul IPJ Vrancea a preluat un apel de urgență prin care un bărbat din comuna Răcoasa anunța că fiul său a dispărut de acasă. Tatăl copilului s-a îngrijorat atunci când a mers în camera unde doarme copilul și, din cauza stării de panică accentuată, nu a reușit să-l găsească, chiar și după ce căutase în curtea și grădina locuinței. La nivelul Secției 10 Poliție Rurală polițiștii s-au mobilizat imediat iar echipele formate au început căutările în zona din apropierea casei, precum şi pe raza satului. Tatăl nu a intuit o clipă că băiatul, obosit fiind după ce fusese la bunici, la adunat de cireșe, a mers la somn, într-o altă cameră a locuinței. La un moment dat, copilul a adormit, și, din fericire, a fost trezit de către una dintre echipele de polițiști, în momentul în care au verificat întreaga locuință, spre surprinderea tatălui, vizibil emoționat.

Pe acestă cale, vă îndemnăm să monitorizați atent copiii, iar în situații de urgență să nu ezitați să ne cereți sprijinul prin SNUAU 112".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil dat dispărut de tată, în Vrancea, găsit de polițiști în casă. Băiețelul dormea dus, după ce fusese la cules de cireșe