Antena Meniu Search
x

Video Fetița de 5 ani din Buzau, plecată desculță de acasă, în continuare de negăsit. ”Am văzut urme de picioruşe mici, dar nu știm dacă sunt ale ei”

De mai bine de 24 de ore e alertă în Buzău. O fetiţă de doar cinci ani a dispărut de sub ochii părinţilor, chiar în timp ce se juca în curte. Peste o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici o caută încontinuu pe cea mică. Fără niciun rezultat deocamdată. Fata este de negăsit.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 21:17

Vezi și

Florentina este căutată de aproape 24 ore. A dispărut în satul Găvăneşti, din Buzău. Iar căutările se desfăşoară atât pe uscat, cât şi din aer. Localnic: ”Erau urme acolo de picioruşe mici. Dar nu suntem siguri dacă sunt ale ei sau nu”. Voluntar: ”Noi am aflat abia în dimineaţa asta şi am venit cât de repede am putut”.

Fetiţa de cinci ani se juca în curte joi seară, puţin după lăsarea întunericului. A fost nevoie doar de o clipă de neatenţie din partea părinţilor. Disperaţi, au sunat la 112 imediat ce şi-au dat seama că nu o găsesc.

Fetița a dispărut joi seară de acasă

Vegetaţia foarte deasă şi noroiul au făcut misiunea dificilă. Zeci de oameni s-au strâns şi au plecat în căutarea copilului, împreună cu poliţiştii.

Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău: ”Imediat după sesizare s-a constituit o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Mărăcineni, poliţişti de investigaţii criminale, de ordine publică, criminalişti împreună cu câinele de urmă care s-au deplasat la faţa locului în vederea depistării minorei”.

Un vecin a văzut-o jucându-se în curte, cu puțin timp înainte să dispară

Fetiţa era desculţă şi avea doar o pereche de pantaloni scurţi pe ea. Unul dintre vecini o văzuse cu câteva momente înainte.

Vecin: ”Am fost cu maşina până la magazin, când ne-am întors era în curte. N-a durat nici 10 minute şi am auzit că n-o găseşte”.

Inclusiv un grup de pasionaţi de off-road a participat la căutări.

Voluntar: ”Am postat, am rugat lumea să vină. M-am gândit că afară este târziu, întunecat plouă, vremea este urâtă şi că poliţia are nevoie de ajutor”.

Poliţiştii fac un apel către toate persoanele care pot oferi informaţii despre fetiţa dispărută să sune la numărul de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fetița de 5 ani din Buzau, plecată desculță de acasă, în continuare de negăsit. ”Am văzut urme de picioruşe mici, dar nu știm dacă sunt ale ei”