Antena Meniu Search
x

Copil de 12 ani, mort în urma unui grav accident în Suceava. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, nu a mai putut evita impactul

Tragedie cumplită în Gura Humorului. Un copil de 12 ani a murit, în urma unui grav accident rutier. Şoferul unui BMW, un tânăr de 23 de ani, nu a putut evita impactul şi l-a lovit din plin pe băiat.

de Redactia Observator

la 28.03.2023 , 15:41

- Shutterstock

Băiatul în vârstă de 12 ani a fost transportat în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie Iași, dar în ciuda forturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat. Accidentul a avut loc în data de 9 martie. 

Georgel era pasionat de sport şi juca rugby

Georgel Macovei era un băiat promiţător, spun apropiaţii, un copil serios şi respectuos, care practica rugby, provenind dintr-o familie cu tradiţie în acest sport. 

Articolul continuă după reclamă

”Cu sufletul îndurerat anunțăm trecerea în neființă a celui ce a fost Georgel Macovei, sportiv al clubului nostru la secția rugby U12. Condoleanțe familiei greu încercate”, a transmis Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului, potrivit Monitorul de Suceava

Pe acelaşi subiect

Pe 9 martie, în jurul orei 13:20, poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată printr-un apel la 112 despre producerea unui accident pe drumul județean din Mănăstirea Humorului, în dreptul Centrului de Informare Turistică. 

Cum s-a produs accidentul 

Un şofer de 23 de ani care conducea un autoturism marca BMW, cu care se deplasa dinspre Poiana Micului spre Gura Humorului, a lovit un copil de 12 ani, care traversa strada prin spatele unui mijloc de transport persoane, în fugă. Şoferul nu a mai putut evita impactul. A fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Copilul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Iaşi, în stare gravă, cu o puternică leziune la grav. La scurt timp, în ciuda eforturilor depuse de medici, a fost declarat decesul băiatului. 

Inițial, a fost deschis un dosar penal privind comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dar în noile condiții se va face încadrarea la ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Copil de 12 ani, mort în urma unui grav accident în Suceava. Şoferul, un tânăr de 23 de ani, nu a mai putut evita impactul