Antena Meniu Search
x

Un copil de 3 ani a murit, după ce a fost găsit inconştient într-o piscină interioară, în stațiunea Straja

Tragedie pentru o familie aflată în stațiunea Straja, după ce copilul de trei ani și jumătate s-a înecat în piscina interioară a unei pensiuni. Micuțul a fost găsit inconștient, după ce a fost lăsat nesupravegheat de către părinți câteva minute.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:17

Copil de 3 ani a murit, după ce a fost găsit inconştient într-o piscină interioară, în stațiunea Straja - Profimedia

Primul ajutor i-a fost acordat de salvamontiști, care i-au făcut masaj cardiac până la sosirea echipajului medical. După aproximativ 30 de minute a fost înregistrat un puls de 130. Din păcate, însă, copilul a murit în drum spre spital, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Ce spun polițiștii

La data de 31 ianuarie 2023, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că, un minor în vârstă de 3 ani a căzut într-o piscină și este inconștient.

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că, minorul era însoțit de părinții săi care se aflau la piscina situată în interiorul unei unități de cazare din stațiunea Straja și a rămas nesupravegheat pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior fiind găsit de către părinți în stare de inconștiență. Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă din nefericire minorul a decedat la spital.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un copil de 3 ani a murit, după ce a fost găsit inconştient într-o piscină interioară, în stațiunea Straja