Antena Meniu Search
x

Copil de 4 ani, salvat de la înec de un polițist aflat în timpul liber, în Timiş. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a sărit în apă

Salvare miraculoasă în Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Un copil de patru ani, căzut într-un de acumulare, a fost scos din apă de un poliţist aflat în timpul liber. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a sărit imediat în ajutorul micuţului.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 27.03.2023, 18:50

Copil de 4 ani, salvat de la înec de un polițist aflat în timpul liber, în Timiş - Shutterstock

Incidentul a avut loc duminică, 26 martie 2023, pe malul lacului de acumulare din Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Poliţistul se plimba alături de fiica lui în momentul în care l-a văzut pe băieţelul de patru ani când a alunecat şi a căzut în apă.

Copil de 4 ani, salvat de un poliţist aflat în timpul liber

Fără să stea pe gândui, poliţistul aflat în timpul liber a sărit în apă şi a reuşit să aducă la mal copilul, fiind scos cu ajutorul unui alt bărbat care se afla în zonă.

„Ieri, 26 martie 2023, un polițist din județul Timiș,în timp ce se plimba cu fiica sa în apropierea Lacului din Dumbrăvița, a observat cum un băiețel în vârstă de 4 ani a alunecat pe baraj și a căzut în lac.

Fără să se gândească prea mult, polițistul a sărit de îndată în ajutorul copilului, acesta fiind adus la mal conștient și fără vătămări, cu ajutorul unui alt cetățean.

Ne onorează gestul colegului nostru și spiritul civic de care a dat dovadă!”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi se par deplasate unele declaraţii ale Înaltpreasfinţitului Teodosie?

Observator » Evenimente » Copil de 4 ani, salvat de la înec de un polițist aflat în timpul liber, în Timiş. Bărbatul nu a stat pe gânduri şi a sărit în apă