Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copil de 6 ani, căzut din telescaun, la Poiana Braşov. Băiatul a fost dus la spital

Incident grav în Poiana Braşov. Un copil de şase ani a căzut din telescaun de la o înălţime de peste cinci metri. Norocul a făcut ca băiatul să se aleagă doar cu răni uşoare. După căzătură, s-ar fi ridicat singur şi ar fi mers să îşi ia locul din nou la staţia de îmbarcare a telescaunului. 

de Claudiu Loghin

la 12.01.2022 , 17:36

Un copil a căzut dintr-un telescaun, miercuri după amiază, în staţiunea Poiana Braşov. Copilul s-a ridicat, nefiind rănit grav, iar salvamontiştii care au intervenit la faţa locului nu l-au mai găsit în locul unde a căzut, ci la staţia de îmbarcare a telescaunului. Copilul, în vârstă de 6 ani, a căzut de la 4-5 metri şi a fost transportat la spital.

Claudiu Loghin, reporter Observator: IPJ încearcă să afle în acest moment care au fost circumstanţele în care copilul de 6 ani a căzut de la această înălţime, undeva între 4-5 metri. Cu siguranţă, la finalul anchetei vom afla cum s-a întâmplat acest incident şi cine răspunde pentru cele întâmplate.

Cert este că totul s-a întâmplat pe linia de telescaun Ruia. La mică distanţă de staţia de îmbarcare în telescaun copilul a căzut şi, spun salvamontiştii, a venit pe picioarele lui în zona staţiei de îmbarcare.

Vezi și

Acolo a fost realizat un prim consult medical al medicilor echipajelor de urgenţă ajunse la faţa locului. Copilul a fost preluat de Salvamont şi dus la punctul de preluare al accidentaţilor din Poiana Braşov. 

Pe acelaşi subiect

Copilul ar fi schior legitimat la club

Deşi nu prezintă leziuni vizibile şi starea lui de sănătate este aparent una bună, copilul a fost transportat la spital pentru o evaluarea mai complexă. Copilul va fi transportat la Spitalul de Pediatrie

Trebuie spus că la această oră poliţiştii anchetează evenimentul.

Din informaţiile Observator, copilul ar fi schior, legitimat la un club sportiv din Braşov.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Copil de 6 ani, căzut din telescaun, la Poiana Braşov. Băiatul a fost dus la spital