Antena Meniu Search
x

Video Copil de 9 ani, lovit în plin pe o trecere de pietoni din Târgovişte. Şoferul dă vina pe lumina puternică: "Nu s-a văzut, bate soarele"

Un copil de 9 ani a fost lovit ieri pe o trecere de pietoni din oraşul Târgovişte. Băiatul traversa strada regulamentar, împreună cu un prieten, dar conducătorul maşinii nu l-ar fi văzut. Accidentul a fost surprins pe camerele de monitorizare stradală. Imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 13:46

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 după-amiaza în Târgovişte, chiar lângă calea ferată, unde există nu mai puţin de patru treceri de pietoni. Pe camerele de supraveghere se vede cum băiatul de 9 ani traversează regulamentar strada, alături de un alt copil, când un şofer îl loveşte în plin. Prietenul lui scapă fără nicio zgârietură. "A sărit de acolo, nu ştiu, nu pot să îmi dau seama. Acum nu sunt în stare să răspund. M-am speriat, bineînţeles", mărturiseşte şoferul.

Starea copilului lovit de şofer pe trecere

Copilul rănit s-a ales cu o fractură deschisă şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște pentru îngrijiri medicale. "Are la prezentare o fractură deschisă la membrul inferior drept, la nivelul tibiei, iar în acest moment este în investigaţii clinice urgenţe chirurgie ortopedie şi imagistice pentru precizarea diagnosticelor şi pentru stabilirea protocolului terapeutic", a declarat Elena Firoiu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Şoferul nu i-ar fi văzut pe copii, orbit de soare

Şoferul spune că nu i-a văzut pe cei doi copii. "Nu s-a văzut, bate soarele şi nu ...", povesteşte bărbatul. În zonă au fost chemate şi forţe de ordine, pentru că rudele băiatului lovit ar fi devenit recalcitrante. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Copil de 9 ani, lovit în plin pe o trecere de pietoni din Târgovişte. Şoferul dă vina pe lumina puternică: "Nu s-a văzut, bate soarele"