Antena Meniu Search
x

Galerie foto Sergiu a murit, iar Daniela este în comă după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină, la Negrești Oaș. Medic: "Fata este intubată, așteptăm un miracol"

Distracția unor tineri, pe un drum forestier din Negrești Oaș, județul Satu Mare, s-a transformat într-o tragedie, după ce colacul cu care se dădeau pe zăpadă, tras de o mașină, s-a izbit violent de copaci. Sergiu a murit pe loc, în timp Daniela și Patricia, ambele de 21 de ani, au ajuns în stare gravă la spital. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.01.2022, 12:21

Tragedia a avut loc noaptea trecută.

Sergiu, Daniela și Patricia s-au suit pe un colac tubby, iar Adrian, în vârstă de 26 de ani, s-a suit la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța și a început să-i tragă cu mașina.

La un moment dat, în timpul deplasării, colacul a intrat în balans, iar cei trei tineri au fost aruncați în șanțul din partea dreaptă a drumului, izbindu-se de copaci.

"În jurul orei 00:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor trei victime rezultate în urma producerii unui accident rutier. În accident a fost implicat un autoturism care trăgea un tubing pe care se aflau trei persoane. La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comanda, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean", au transmis pompierii militari sătmăreni.

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost cumplit pentru cei trei tineri.

Sergiu a murit pe loc, iar cele două tinere au fost grav rănite, fiind transportate la spital. Daniela este în stare critică și a fost dusă la Baia Mare, iar Patricia are fractură de picior și contuzie de coloană.

Medic: "Așteptăm un miracol"

Pentru Daniela, care se află în comă profundă, medicii așteaptă un miracol, șansele de supraviețuire ale fetei de doar 21 de ani fiind mici.

"Pacienta a fost adusă prin transfer, în urma unui accident, la spitalul nostru. În acest moment este intubată, într-o comă profundă de grad 4. Suntem rezervați în privința diagnosticului. În acest moment așteptăm un miracol, ca să zic așa", a declarat Alexandru Oros, manager Spitalul Judetean de Urgență Baia Mare, pentru Observator.

Șoferul avea 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat

Potrivit polițiștilor, șoferul care i-a tras pe tineri a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Politiei oraș Negrești Oaș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident, pe un drum forestier din Negrești Oaș. Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Negrești Oaș, aflat la volanul unui autoturism, a tractatat o cameră de cauciuc, provenită de la un tractor, în care erau așezate 2 tinere, de 21 de ani, și un bărbat, de 35 de ani, toți din Negrești Oaș. În timpul deplasării, cauciucul a întrat în balans, iar cele trei persoane au fost aruncate în șanțul din partea dreapta a drumului, lovindu-se de copaci. In urma impactului a rezultatul decesul, pe loc, al bărbatului de 35 de ani și rănirea gravă a celor două tinere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a transmis IPJ Satu Mare.

Polițiștii continuă verificările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sergiu, plâns de familie și prieteni

Sergiu a murit fulgerător, la doar 35 de ani. Toţi cei care l-au cunoscut sunt în stare de şoc. Pe rețelele de socializare curg neîncetat mesajele de condoleanțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Bunul Dumnezeu să-l odihnească-n pace! Sincere condoleanțe Cristina și putere să poți trece peste aceste momente grele ale vieții!"

"Vaiiii Cristina!!

Nu pot sa cred ce ți s-a întâmplat.

Bunul Dumnezeu sa îți dea multă putere sa treci peste aceasta grea încercare, să fii puternica pentru Dominic.

Sincere condoleante întregii familii!"

"Sincere condoleante! Multa putere familiei sa treaca peste aceasta grea incercare! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!"

"Nu pot să cred că nu mai ești Sergiu. Tușa și unchiu multă putere să treceți peste această grea încercare. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!".

Polițiștii continuă verificările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Sergiu a murit, iar Daniela este în comă după ce s-au izbit de copaci cu colacul tras de mașină, la Negrești Oaș. Medic: "Fata este intubată, așteptăm un miracol"