Antena Meniu Search
x

Video Copil de 9 ani, mutilat de un ciobănesc german, într-un complex din Nordul Capitalei. Proprietarii uitaseră poarta deschisă

Continuă atacurile îngrozitoare ale câinilor pe străzile marilor oraşe. Doi copii au fost muşcaţi de câini în Bucureşti şi Suceava. Şi mai şocant însă este că animalele aveau stăpân. Băiatul din Capitală a fost sfâşiat chiar în curtea complexului în care locuia, de un ciobănesc german al unui vecin. Copilul era de mână cu bona şi trebuia să ajungă la şcoală. Iar la Suceava, un alt băiat a fost muşcat de un câine abandonat de stăpân pe stradă.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 24.03.2023, 19:21

Vezi și

Incidentul dramatic din Capitală a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15, în curtea unui complex de vile din zona de Nord a Capitalei. Băiatul de nouă ani era pe alee cu bona care-l ţinea de mână. 

Proprietarii ar fi uitat poarta deschisă şi câinele, ciobănesc german, a plecat din curte.O neglijenţă ce putea fi mortală. Fără niciun motiv, animalul extrem de agresiv s-a repezit la cei doi şi i-a atacat. Băiatul a fost muşcat de zeci de ori. Bona ar fi încercat să-l scape pe copil din colţii animalului. Femeia are şi ea răni la o mână. Băiețelul a fost dus de urgență la spital. 

Raluca Alexandru, purtătoare de cuvânt Grigore Alexandrescu: Multiple muşcături de câine. La nivelul capului, al scalpului, pe braţul drept. Este înafara oricărui pericol, în stare stabilă, va fi operat pe secţia de chirurgie plastică. 

Proprietarul animalului s-a ferit să spună ceva despre ce s-a întâmplat. 

Pe acelaşi subiect

"S-a întâmplat din lipsă de responsabilitate. Să sperăm că o să se identifice cine este de vină şi o tragă pe cineva la răspundere. Fii-mea se plimbă pe aici dimineaţa.''

"Sunt câini pe aici?

Sunt! Foarte mulţi! Am două fetiţe.''

Poliţia a încercuit perimetrul atacului şi a ridicat probe mai bine de două ore. 

Copil din Suceava, muşcat de mâini şi de faţă de un câine abandonat de stăpân

Un incident similar s-a petrecut şi în Suceava, în zona parcului Tătăraş din oraş. Un băiat de opt ani care se ducea la joacă a fost atacat de un câine. Copilul a fost muşcat şi a ajuns de urgenţă la spital. 

Câinele agresiv a fost capturat a doua zi. La scanarea microcipului, autotităţile au avut o surpriză. Animalul fusese adus dintr-un oraş vecin şi abandonat pe străzi de stăpânul lui. 

Lucian Harșovschi, viceprimar municipiul Suceava: S-a constatat că are microcip şi este un câine deţinut de o persoană fizică din Botoşani. Am trimis datele de identificare ale proprietarului pentru a dispune sancţiuni.

Edilii spun că în primele trei luni, au capturat peste 380 de câini care umblau liberi pe străzi. Doi dintre ei erau microcipaţi şi abandonaţi de cei care ar fi trebuit să-i îngrijească. 

"Sunt foarte mulţi câini fără stăpân lăsaţi de izbelişte peste tot.''

"Ne ferim de ei, luăm spray-uri şi sperăm să nu sară la om."  

Câinii fără stăpân rămân o problemă nerezolvată chiar şi după moartea Anei Oros, femeia de 43 de ani sfâşiată de o haită pe Lacul Morii din Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Copil de 9 ani, mutilat de un ciobănesc german, într-un complex din Nordul Capitalei. Proprietarii uitaseră poarta deschisă