Antena Meniu Search
x

Salvată de doi câini, neglijată de părinţii care ar fi băut. Decizie dură în cazul fetiţei care a fost pierdută de familie, într-o pădure din Prahova

Un câine-poliţist şi câinele din ogradă au făcut pentru un copil de doi ani ceea ce nu au fost în stare părinţii.

Vezi și

Un câine-poliţist şi câinele din ogradă au făcut pentru un copil de doi ani ceea ce nu au fost în stare părinţii. Lăsată de mamă singură, la marginea pădurii, Ana Maria s-a pierdut şi a ajuns lângă o mlaştină. Câinele familiei s-a lipit de ea şi a ajutat-o să nu alunece în apă. A lătrat şi l-a adus astfel mai repede lângă fetiţă pe salvatorul REF, câinele-poliţist de urmă. Copila a fost salvată, dar nu s-a mai întors în familia care i-a pus viaţa în pericol.

Marian Apostol, primarul comunei Dumbrava: "Copilul era plin de noroi şi căţelul nu s-a dezlipit de lângă el. Animalul a simţit lipsa părinţilor." 

Căinele familiei a stat lipit de fetiţa căzută pe jumătate în mlaştina de pe malul râului Teleajen. A ajutat-o să nu alunece în apă. Ana se pierduse de mamă în pădure. Iar femeia a anunţat poliţia după câteva ore. Ar fi băut prea mult aseară, spun vecinii. O sută de săteni au răscolit pădurea, ajutaţi de jandarmi, poliţişti şi pompieri. 

Un câine de urmă, adus de poliţie, a fost al doilea erou al zilei. Câinele REF i-a luat urma Anei. A fost ghidat pe malul râului de Ursu. Căţeluşul copilei a lătrat şi a grăbit misiunea de salvare. "Un căţel micuţ lăngă ea. Când a auzit voci, atunci a zis şi ea: mami sau tati." 

Pe acelaşi subiect

Ana a fost găsită de câinele poliţist Ref, după 45 de minute de căutări, dar la mai bine de şase ore de la dispariţie.

Ce NU au făcut părinţii pentru copilă, au făcut doi câini. Un maidanez şi un câine poliţist. REF, celălalt salvator necuvântător, a primit titlul de erou chiar în biroul ministrului de Interne. 

Ana este bine acum. A fost externată, dar nu s-a mai întors în familie. Protecţia copilului a decis că nu e în siguranţă lângă părinţii ei. 

În ghiozdanul fetiţei s-a găsit sticla de băutură a mamei. Ana e al cincilea copil pe care-l pierde familia. Trei băieţi şi o soră mai mare au fost luaţi de stat, în urmă cu patru ani, după ce un localnic a anunţat că cei mici sunt neglijaţi de părinţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Salvată de doi câini, neglijată de părinţii care ar fi băut. Decizie dură în cazul fetiţei care a fost pierdută de familie, într-o pădure din Prahova