Antena Meniu Search
x

Misterul care-i macină pe anchetatori în cazul bărbaţilor executaţi pe un câmp lângă Târgovişte: "Vă dau pe mâna poliţiei!"

De mai bine de 30 de ore, procurori şi poliţişti criminalişti din Bucureşti şi Dâmboviţa caută autorul sau autorii unui dublu asasinat. Un consilier local şi an

Vezi și

De mai bine de 30 de ore, procurori şi poliţişti criminalişti din Bucureşti şi Dâmboviţa caută autorul sau autorii unui dublu asasinat. Un consilier local şi angajatul lui au fost găsiti morţi pe un câmp de lângă Târgovişte. Au fost executaţi cu o armă de vânătoare. "Vă dau pe mâna Poliţiei" au fost ultimele cuvinte ale politicianului, care, înainte de a fi ucis, a apucat să dea un telefon. Gheorghe Ifrim vorbea despre unul sau mai mulţi braconieri pe care i-ar fi găsit pe terenul lui. 

"Bă, vă dau pe mâna Poliţiei!. Acestea am înţeles că au fost ultimele cuvinte ale lui." Apoi, două focuri de armă l-au ucis pe loc. Gheorghe Ifrim avea 49 de ani şi era consilier local în comuna Răzvad. Ajutorul lui, un bărbat de 40 de ani, ar fi încercat să se salveze, dar a fost şi el executat. Din spate, cu o armă de vânătoare de calibru mic.

Camelia Matei, purtator de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: "Se pare că s-a tras de la mică distanţă, cu alice." 

Politicianul culegea varză împreună cu muncitorul său. Şi totuşi, cadavrele au fost găsite la câteva sute de metri de terenurile agricole. Primele indicii duc către un conflict care ar fi degenerat. "El a sunat un prieten şi i-a spus că sunt braconieri pe terenul lui, acolo unde el avea cultivate legume."

Pe acelaşi subiect

Puţin după prânz, maşina consilierului local a fost văzută în locul în care acesta avea o cultură de varză. La un moment dat, nu se ştie ce s-a întâmplat şi ce l-a determinat să plece de aici în zona în care şi-a găsit sfârşitul.

Unul sau mai mulţi ucigaşi sunt acum în libertate. Zeci de poliţişti şi criminalişti fac scotociri, de aproape 30 de ore. 

Gheorghe Ifrim făcea parte dintr-o familie înstărită şi avea un băiat. Angajatul lui, Ion Neagu, era divorţat şi avea trei fete. "Vai de mama lui, n-are cine să-l îngroape. A murit şi maică-sa, era despărţit de nevastă-sa. Asta ştiu eu."

La Târgovişte au plecat şi specialişti din cadrul IGPR ca să ajute la anchetă. A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat. Până acum, în zona crimei nu fost găsită nicio probă care să-i ducă mai aproape de asasini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Misterul care-i macină pe anchetatori în cazul bărbaţilor executaţi pe un câmp lângă Târgovişte: "Vă dau pe mâna poliţiei!"