Antena Meniu Search
x

Copil de patru ani rătăcit, găsit după căutări tensionate în Suceava

Pompieri, poliţişti, jandarmi şi localnici au încercat, din răsputeri, să dea de urma băiatului de patru ani, dispărut de acasă, împreună cu doi câini.

de Redactia Observator

la 15.10.2020, 11:32

Vezi și
  • Revederea dintre mamă şi copil a fost una emoţionantă.
  • Băiatul a fost găsit la mai bine de patru kilometri depărtare de casă.

Au fost pompieri, poliţişti, jandarmi şi localnici care au încercat, din răsputeri, să dea de urma băiatului de 4 ani, dispărut de acasă, împreună cu doi câini.

Cu lanternele în mâini şi cu camere de termoviziune, au periat zona pe o rază de trei kilometri. L-au căutat pe un lac din apropiere, dar şi într-un lan de porumb. Mama băiatului aşteaptă cu lacrimi în ochi o veste. Şi după aproape cinci ore de căutări, îşi priveşte copilul pe ecranul unui telefon. A fost găsit în viaţă de o patrulă de poliţişti.

Băiatul a fost găsit la mai bine de patru kilometri depărtare de casă. A început să plângă la vederea poliţiştilor. Starea lui de sănătatea este însă una bună. A povesit că i-a fost doar puţin frig.

Neculai Miron, primarul comunei Bosanci: A fost gasit in zona Ponoarei. Este o rezervatie turistica acolo. Se deplasa in continuare pe un durm de tarana.

Băiatul a plecat la ora 16 de acasă. I-ar fi spus mamei că merge la bunci, la câteva case distanţă. Când femeia a vrut să-i ducă nişte haine mai groase, a aflat că el nu ajunsese la locuinţa bunicilor. Atunci a început să-l caute împreună cu rudele. La lăsarea întunericului, a chemat poliţiştii în ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil de patru ani rătăcit, găsit după căutări tensionate în Suceava