Antena Meniu Search
x

Copil de trei ani gazat de agenţii unei firme de pază din Caracal, care i-au bătut tatăl pe stradă

Un copil de trei ani a fost gazat de agenţii unei firme de pază din Caracal, care i-au bătut tatăl pe stradă. Bărbatul a fost dat jos din maşină cu forţa şi lovit sălbatic, la fel soţia şi cumnata lui. Toţi au ajuns la spital, cu ambulanţa.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.10.2019, 10:28

Un copil de trei ani a fost gazat de agenţii unei firme de pază din Caracal, care i-au bătut tatăl pe stradă. Bărbatul a fost dat jos din maşină cu forţa şi lovit sălbatic, la fel soţia şi cumnata lui. Toţi au ajuns la spital, cu ambulanţa.

Marius Predescu, un om de afaceri din Caracal care acum o lună vorbea într-un interviu despre "mafia" firmelor de pază din oraş, după răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu, susţine că joi seara, în jurul orei 23:30, a fost blocat în trafic de zece agenţi de pază ai firmei deţinute de Remus Rădoi.

Predescu a povestit pentru Observator că era în maşină cu soţia, cumnata şi fiul lui de 3 ani, când cei zece agenţi de pază s-au năpustit asupra lui, în oraş. 

"Au intrat peste mine în maşină, au început să mă bată cu telescopica în cap, pe nevastă-mea, pe cumnată au tras-o jos din maşină.", susţine bărbatul. El mai spune că agresorii au pulverizat spray lacrimogen spre băieţelul lui de trei ani. "Dacă nu fugeam cu maşina, îmi omorau copilul.", e povestea lui Predescu.

Pe acelaşi subiect

Omul mai spune că cei zece bărbaţi care l-au atacat erau îmbrăcaţi în uniforme cu însemnele firmei de pază Safety Security, deţinută de Remus Rădoi, un controversat personaj din Caracal.

Predescu a mers cu maşina la Poliţia din Caracal, acolo unde a fost urmărit de atacatori şi unde ar fi apărut şi Remus Rădoi, care, susţine victima, a lovit un poliţist şi a vrut să intre după el, să îl bată din nou, în clădirea Poliţiei.

Trupe SAS de la Slatina au venit chemate de poliţişti, care au reţinut şi audiat nouă persoane, după care le-au dat drumul.

Bărbatul bătut, care împreună cu familia a ajuns la spital cu două Ambulanţe, a obţinut vineri de dimineaţă certificat medico legal şi a mers la Poliţie să depună plângere.

Poliţia a emis un comunicat: "La data de 24 octombrie a.c., in jurul orei 24.00, un tânăr, de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul că în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de alte persoane, angajate ale unei firme de paza din localitate, a cărei licență a fost anulată la solicitarea I.P.J. Olt, însă măsură a fost contestată în instanță.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe , tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de arme periculoase. Cercetările sunt in plină desfășurare pentru a stabili situația de fapt, a identifica toate persoanele implicate în eveniment și dispunerea măsurilor legale."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copil de trei ani gazat de agenţii unei firme de pază din Caracal, care i-au bătut tatăl pe stradă