Antena Meniu Search
x

Tânăr din Vaslui şi-a batjocorit bunica, dar cere să fie eliberat ca să aibă grijă de ea: "Nu are cine să taie lemne,vine iarna"

Un tânăr din Vaslui care şi-a batjocorit bunica cere să fie eliberat, ca să aibă grijă de ea. Judecătorii au rămas muţi când au auzit cererea inculpatului, care se teme că bunica lui nu trece peste iarnă: "Nu are cine să taie lemne".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.10.2019, 08:13

Bunică batjocorită de nepot
Tânăr din Vaslui şi-a batjocorit bunica, dar cere să fie eliberat ca să aibă grijă de ea: "Nu are cine să taie lemne,vine iarna" - Facebook

Un tânăr din Vaslui care şi-a batjocorit bunica cere să fie eliberat, ca să aibă grijă de ea. Judecătorii au rămas muţi când au auzit cererea inculpatului, care se teme că bunica lui nu trece peste iarnă: "Nu are cine să taie lemne".

Un tânãr din localitatea Brodoc, arestat dupã ce şi-a violat propria bunicã, dupã ce şi-a petrecut jumãtate de an în spatele gratiilor vrea acum în libertate, pentru a avea grijã tocmai de cea pe care a batjocorit-o. 

În luna mai a acestui an, întreaga comunitate din Brodoc a fost şocatã de gestul lui Alexandru R., un tânãr în vârstã de 22 de ani din aceeaşi localitate, care şi-a ameninţat bunica cu bãtaia, apoi a violat-o. Gestul a fost cu atât mai de neînteles la acea vreme, cu cât femeia pe care o batjocorise fusese cea care l-a crescut de mic, dupã ce mama lui a plecat la muncã în Italia. 

Bãtrâna şi bãiatul locuiau în aceeaşi casã, iar în noaptea comiterii faptei, acesta se adunase cu mai multi prieteni în camerã la el, unde au consumat mai multe sticle cu alcool. Dupã ce petrecãretii au rãmas fãrã bãuturã, Alexandru s-a dus în camera bunicii lui pentru a-i cere bani. Femeia i-a spus cã nu are de unde sã-i dea, rãspuns care l-a scos din sãrite.

A ameninţat-o cu bãtaia, dar dupã ce a vãzut cã bãtrâna în continuare nu-i dã bani, a trecut la fapte mai oribile. A dezbrãcat-o, apoi a violat-o fãrã niciun regret. politistii, care în aceeasi noapte l-au retinut pe nepotul bãtrânei.

Trimis în spatele gratiilor, Alexandru R. a apărut în faţa judecãtorului cu cerere de eliberare condiţionată. În cuvântul de încheiere, acesta a solicitat magistratului sã-l lase în libertate, pentru a avea grijã de cea pe care o batjocorise: "Nu are cine sã-i taie lemne, sã facã focul, sã o îngrijeascã, motiv pentru care vã rog sã-mi aprobaţi eliberarea condiţionatã.", a spus tânărul, conform Vremea Nouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Vaslui şi-a batjocorit bunica, dar cere să fie eliberat ca să aibă grijă de ea: "Nu are cine să taie lemne,vine iarna"